Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Middelburgse koperdief betrapt

Toegevoegd: 14-06-2015, 11.19 uur
Door: Rolf de Feijter

'S-HEER-ARENDSKERKE - Een 45-jarige man uit Middelburg werd zondagnacht opgepakt omdat hij koperdraden zou hebben gestolen.

Surveillerende agenten zagen rond 05.10 uur op de parkeerplaats bij het Poelbos en de Theuniswegeling een bestelauto met aanhangwagen staan met de portieren geopend. In de aanhangwagen lagen meerdere kabels en in de bestelbus lagen onder andere een slijptol en een mes.

De 45-jarige Middelburger kwam uit het voertuig. Hij werd aangehouden op verdenking van diefstal van koper en werd overgebracht naar een politiecel.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ad (14-6-2015 om 14:50)
Prima hoor, weer een opgepakt. een flinke straf geven die dief. De wet moet strenger op gaan treden, legitimatie op alle metaal soorten die men wilt inleveren, bij alle metaalhandelaren. Dan wordt het wel minder met die diefstallen. Ik hoop dat ze daar eens naar gaan kijken, de regering.
Kees (14-6-2015 om 11:55)
Mooi succesje. Nu nog een behoorlijke straf. Dat zal wel weer zwaar tegenvallen.
Cookie-instellingen beheren