Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
22 files van totaal 75 km

Bekeuring uitgedeeld bij Ster ZLM Toer

Toegevoegd: 18-06-2015, 08.39 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft gisteren tijdens de proloog van de Ster ZLM Toer in Goes een bekeuring uitgedeeld. Het evenement is verder goed verlopen.

Op een deel van het parcours mochten mensen niet oversteken. Dat leverde diverse waarschuwingen en tegelijkertijd kritische reacties op social media op.

Eén persoon kreeg een bekeuring vanwege het opzettelijk niet opvolgen van aanwijzingen van de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
anti-race-fiets (19-6-2015 om 19:02)
Verbieden dat race fietsen, ga gewoon naar een, van de buitenwereld afgesloten, speciaal terrein o.i.d. Waarom moet de hardwerkende, belastingbetalende burger hierdoor de klos zijn???
bertus (18-6-2015 om 23:07)
Tja.... als er en muziek evenement is op de markt hoor je minder gemopper! Ik vind de fout geparkeerde auto's aan doorgaande wegen wegens te weinig parkeerplaats ook irritant, vooral bij sportvelden, staan ze half op een smal fietspad, de kids van klein tot groot die 2x per week naar hun sport fietsen(training en op zaterdag wedstrijd, moet ik ook voor aan de kant! Zo kunnen we even door gaan.... we kunnen ook meer geduld en respect opbrengen en t voor iedereen leuk houden, ik maak je er in elk geval niet druk om. Ok, borden uren te vroeg plaatsen vind ik dan weer grote onzin, ofwel belachelijk! Die moeten de verkeersregelaars even voor t passeren plaatsen, volgens de regels!
Jan (18-6-2015 om 22:17)
Aan iedereen die zich aan van alles ergerd in de stad: ga achteraf in de polder wonen?
wielerliefhebber (18-6-2015 om 18:31)
Ik erger mij IEDERE dag aan vrouwen die hun kinderen naar school brengen. In de auto houden zij zich niet aan de maximum snelheid en proberen je met bumperkleven vooruit te duwen. Op de fiets hebben ze handen te kort om hun kroost in bedwang te houden. Zeker als zij ook nog op de telefoon moeten kijken terwijl ze rijden. Nu is er EEN keer wat in Goes te doen en staan zij op hun achterste benen.
bakker Sjors (18-6-2015 om 18:26)
Sorry Jan.........1 dag???? Zlm Tour, Arjaan Scipper trofee, de Ride for the Roses, div,. amateur koersen, nee,nee dat is meer dan 1 dag. En zelfs afsluiten van de Zeelandbrug afgelopen zondag geen probleem hoor doen we "gewoon"even. Hoezo fijn voor de toerist, en de naamsbekendheid van die "fijne GASTVRIJE "provincie Zeeland. Gisteren zelf meegemaakt op de Fruitlaan in Goes hoe een stuk of 10 amateurwielrenners dwars door en tussen de auto`s op de Fruitlaan heen manouvreerden . Het mooiste komt nog de ploegleidersauto reed op het gemakje met een slakkegangetje van 20 km/h ook over de Fruitlaan, links af en bij Ockenburg TEGEN de richting (rood bord witte balk) in naar de v/d Spiegelstraat...... Bekeur DIE dan maar eens.
Jan (18-6-2015 om 17:13)
Sorry maar ik zie hier alleen maar droeftoeters. Zodra 1 dag in het jaar niet loopt zoals gedacht en men een kwartier langer onderweg is heeft men tijd beklag te doen. Kijk eens naar het grotere geheel mbt horeca / naamsbekendheid stad / aanzetten tot sporten voor mensen etc. Waarom zo kortzichtig? Indien je voor je rust ergens woont ga dan wonen op plek waar je zeker bent dat het rustig is en zal blijven
Cookie-instellingen beheren