Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 33 km

Tientallen waarschuwingen Koegorsstraat

Toegevoegd: 18-06-2015, 17.52 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Donderdagmorgen heeft de politie op de Koegorsstraat gecontroleerd op het rijden in strijd met een gesloten verklaring. Dat leverde tientallen waarschuwingen op.

Agenten hielden de controle tussen 10.00 en 11.30 uur. Ruim vijftig bestuurders werden staande gehouden omdat ze de gesloten verklaring negeerden. Ze kregen dit keer een waarschuwing.

De politie zal op de Koegorsstraat vaker een verkeerscontrole houden. Bestuurders die de gesloten verklaring negeren, riskeren een bekeuring van 90 euro.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
henk van der zalm (22-6-2015 om 22:39)
ik vind het echt een beetje onzin. net zo als de meeste regeerders zeggen. als je van sluiskil komt moet je bijna 5km omrijden voor de milieustraat.en het gaat echt maar over een stuk van 5 meter waar je niet door mag.en volgens mij weten de meeste mensen het ook niet eens dat je daar niet in mag. oke er staat een bord maar ja wat doe je als bestuurder of omrijden of toch maar die gok nemen en meestal is het het laatste.
Ikke (21-6-2015 om 18:58)
Leuk zo'n nieuwe weg maar beetje onnodig. Waarom niet van 2 kanten rijden in koegors? Wij komen van Sluiskil, geen grapje maar het is flink stuk om rijden, dus diesel/ benzine kan ik vast niet terug eisen, bij belasting of de gemeente!!! en nieuwe weg? Vindt hem erg vervelend, wil die 90€ best riskeren. Waarom moest hij eigenlijk veranderd worden? Ik hoor meer mensen erover klagen.Die nieuwe weg, is zonde van ons belasting geld, er mankeerde helemaal niets aan oude weg. Hopelijk door veel reacties, willen ze de oude weg misschien wel open houden, zodat je er toch langs 2 kanten in kan. En de weg blijft, toe gangbaar voor de hulpdiensten.
cb (21-6-2015 om 13:36)
Belachelijk al 5 jaar rijd ik daar langs om naar mn werk te gaan en nu kan ik ineens iedere dag rond gaan rijden,bedankt gemeente terneuzen
Ben (20-6-2015 om 08:30)
Goed gedaan politie, volgende keer gewoon bekeuren dat komt goed aan!!!!
Wim (19-6-2015 om 16:25)
Dit is niet normaal, wordt de weg opnieuw geasfalteerd mooi fietspad ernaast nieuwe verlichting in de berm en nieuwe borden, en er mag geen verkeer over deze weg. Is dit weer de zoveelste miskleun van de Gem Terneuzen en is ons geld weer over de balk gegooid (leuk voor het TV programma kan niet waar zijn). Ze kunnen er beter wat kunst werken (dat voor de Gem als kunst moet doorgaan) plaatsen, heeft niemand er last van, je mag er toch niet door. Kan de politie niet op plaatsen gaan controleren waar het nodig is of is het leuker om burgertje te gaan pesten op een weg die afgesloten is voor het verkeer .
fred (19-6-2015 om 12:40)
is een gesloten verklaring (dwaze naam ) een andere naam voor een wit bord met een rode rand zoals we allemaal geleerd hebben ? dan mag je daar niet inrijden
Cookie-instellingen beheren