Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken automobilist met auto in sloot

Toegevoegd: 22-06-2015, 10.52 uur
Door: Rolf de Feijter

BORSSELE - Een 47-jarige dronken automobilist uit Borssele is zondagavond op de Korte Zuidweg aangehouden. De man was met zijn auto in de sloot belandt.

Agenten kwamen rond 19.15 uur aan bij het eenzijdig ongeval. Het voertuig was daarbij total loss geraakt. Even verderop kwamen de dienders de vermoedelijke bestuurder tegen. Hij rook sterk naar alcohol en was lichtgewond. Ze lieten hem tot drie keer toe blazen. Dat mislukte iedere keer. Vervolgens is de man aangehouden.

Op het politiebureau blies hij 795 ug/l, bijna viermaal de toegestane hoeveelheid alcohol. De verdachte was bovendien niet in het bezit van een geldig rijbewijs en heeft zich schuldig gemaakt aan het verlaten van de plaats van het ongeval. Hij is na verhoor met een proces-verbaal op zak naar huis gestuurd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
muske (27-6-2015 om 10:04)
Om 19.15 is er nog veel verkeer ook kinderen zijn nog wakker. Gelukkig is het de bestuurder zelf die licht gewond is geraakt. Geen geldig rijbewijs , deze zal al eerder afgenomen zijn dus deze man zal het niet gaan leren . Deze man is zwaar ziek en alleen hij kan zichzelf helpen door te stoppen met zijn gedrag .
een lezer (23-6-2015 om 19:39)
Wat voor auto was het? Zulke mensen voorgoed van de weg halen.
wim (23-6-2015 om 07:40)
Wat stom om zoveel drank te gebruiken en dan toch weer achter het stuur van de auto en gevolg auto total los dit is een dure dag geworden voor de persoon,er zijn mensen die het nooit leren
ewoud (22-6-2015 om 21:06)
weer een die zo nodig vond dronken rond te rijden. en ook de zoveelste....gelukkig is het bij en eenzijdig ongeval gebleven. was het altijd maar zo.
willem77 (22-6-2015 om 12:31)
prima--en nu maar hopen dan zijn verzekering niets uitkeert. nu nog een paar jr rijbewijs innemen en hoge boete opleggen.
Cookie-instellingen beheren