Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man slingert dronken over snelweg

Toegevoegd: 29-06-2015, 13.05 uur
Door: Manfred Berrevoets

KAPELLE - Op de A58 ter hoogte van Kapelle is zondag een automobilist aan de kant gezet. De 69-jarige man uit Vlissingen had vijf keer de toegestane hoeveelheid alcohol op.

Agenten kregen zondag rond 19.08 uur de melding dat er een auto over de snelweg zou slingeren. Vervolgens kwamen zij het voertuig tegen en zagen de bestuurder nog een gevaarlijke manoeuvre maken waarbij hij bijna in de middenberm reed.

Het voertuig is direct aan de kant gezet en de bestuurder moest een blaastest ondergaan. De verdachte blies 1040 ug/l (vijf maal de toegestane hoeveelheid). Het rijbewijs van de Vlissinger is direct ingenomen en de man kreeg een rijverbod voor 13 uur.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ronald (29-6-2015 om 21:47)
Moet je daar nu zo oud voor geworden zijn om zulke domme streken uit te halen ? Met drank op hoor je niet achter het stuur te zitten, dat zou iemand van 69 jaar toch moeten weten ?
ewoud (29-6-2015 om 20:26)
het wordt vervelend om steeds weer te lezen dat er dronken wordt rondgereden. zouden wij mensen nu echt niet meer weten dat je niet moet rijden als je dronken bent, of komt nu het cliché naar voren dat dronken mensen zelf denken nog te kunnen rijden. nu daar ligt het probleem je kunt niet meer goed nadenken of je wel of niet moet gaan rijden. en daar bij is een taxi te duur. laat staan dat wat de omgeving er wel niet over denkt. alcoholslot op elk voertuig dat ooit is aangehouden met een dronken bestuurder. dat zou misschien helpen, en dat op de rekening van de dronken bestuurder. ook nu gelukkig alleen staande gehouden, mooi werk door de politie. jammer dat de bestuurder na 13uur weer mag rijden, weer geen les voor de bestuurder.
Cookie-instellingen beheren