Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
83 files van totaal 308 km

Geen misdrijf in woning Terneuzen

Toegevoegd: 29-06-2015, 21.01 uur
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - De twee doden die maandagmiddag in een woning in Terneuzen zijn gevonden zijn niet door een misdrijf om het leven gekomen. Dit laat de politie vanavond weten.

De personen werden rond 16.30 uur gevonden door de politie en de brandweer in een flatwoning aan de Diepenbrockstraat.

Volgens omwonenden gaat het om een ouder echtpaar. In de buurt wordt gespeculeerd dat het om een zelfdoding gaat.

Zie ook:
- Twee doden gevonden in woning Terneuzen


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ikke (1-7-2015 om 18:45)
Niks triest aan, geel noodkreet om hulp....Gewoon 2 mensen die zelf kiezen om samen te gaan. Als ik zo ziek zou zijn zou ik het ook wel weten.Waarom blijven lijden? Voor mensen die dit triest vinden??
lia (1-7-2015 om 08:14)
Elke dag sterven er mensen door zelfdoding van jong tot oud.Allemaal met een eigen worsteling in het leven. Maar weten wij tegenwoordig wel wat er naast ons afspeelt. luisteren wij wel goed naar de mensen die ons iets vertellen ?................Als dit echtpaar inderdaad samen gegaan zijn , is dit triest, en hun eigen beslissing.In deze soms onleefbare tijd voor mensen is het de enige uitweg. Voor de nabestaande is het hard en een lange verwerking. Sterkte heel veel sterkte wens ik deze mensen en een warme knuffel van begrip.
Linda Loontjens (1-7-2015 om 07:09)
Veel sterkte voor de nabestaanden. Is dit wel nodig geweest? Had de zorg dit niet kunnen voorkomen? Steeds maar bezuinigen,waar stopt dit.
bassie sambuca (30-6-2015 om 18:57)
Hoezo is dit triest? Jullie weten totaal niet wat de mensen gedacht hebben, ze waren nog bij de tijd genoeg om bijvoorbeeld nu de knoop door te haken en samen te gaan, voordat ze in een bejaardenfabriek worden gestopt, hele dag zittend in een luier vol uitwerpselen en elkaar aankijkend zonder herkenning.... Een mooiere manier is er niet om in je slaap samen te gaan!
wilma (30-6-2015 om 10:54)
Is dit nu de weg !! ??????????????? DIT IS EEN NOODKREET naar hulp geweest. De oudere zorg moeten we toegankelijk maken voor ouderen die ziek en afhankelijk worden , en daardoor de moeilijke vindbare weg naar hulp niet meer vinden ,door lichamelijk en psychische afname. Ook het bij elkaar blijven moet gerespecteerd worden. ( wanneer je ziek ben heb je geen kracht meer voor puzzelstukjes in de zorg op te lossen,waar moet je zijn? waar naar toe ? hoe kom ik er? mijn benen en hoofd zijn zo moe ) wie kom er voor die categorie op ? met vriendelijke groet Wilma
Drica (30-6-2015 om 09:35)
RIP mensen dit is trouw tot in de dood.
Cookie-instellingen beheren