Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Oplichter uit Goes mogelijk multimiljonair

Toegevoegd: 30-06-2015, 15.23 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Een oplichter of een multimiljonair die 'even' niet bij zijn geld kon komen? Vooralsnog wordt de 74-jarige J. de K., die momenteel in Goes verblijft, verdacht van flessentrekkerij. De zaak tegen de man diende maandag in Middelburg.

Zo had hij geruime tijd in een twee hotels in Bergen op Zoom gebivakkeerd met de belofte te betalen als het geld binnen was en had hij een Mercedes gekocht in de verwachting dat het geld binnen de levertijd van de auto zou binnenstromen. De huurwagen die hij meekreeg werd overigens maar voor de helft betaald.

Vijftien jaar had hij op zijn geld zitten wachten, vertelde hij. En toevallig, vlak voor de zitting kreeg hij de bevestiging dat het geld op zijn rekening was gestort. Uit Oezbekistan. 10,5 miljoen Amerikaanse dollars en een dikke vijf miljoen euro. De zaak wordt echter aangehouden omdat de officier van justitie heel graag wil weten of de documenten wel echt zijn.

Dan, op 4 september, wanneer de zaak opnieuw wordt behandeld wordt ook duidelijk of De K. inderdaad een miljonair is of een oplichter.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michelle (30-6-2015 om 18:11)
Kan de officier van justitie niet doorpakken? Wat kan zo'n man nog allemaal uitspoken en als ie echt geld heeft wordt het weggesluisd. Dit soort zaken daar moet je bovenop zitten! Laat hem er niet mee wegkomen!
kees (30-6-2015 om 17:32)
Ik heb ook 5 miljoen staan op een Griekse rekening. Kan er toevallig ook niet bij komen. Zal vanavond eens uit eten gaan zonder te betalen.
T.F (30-6-2015 om 16:58)
Zit ik ook al 15 jaar op te wachten, nog wel langer eigenlijk. Waarschijnlijk zijn mijn nummer kwijt of zo. Wat een waardeloze smoes.
Rampetamper (30-6-2015 om 16:24)
Volgens mij een fantast, belastingdienst / FIOD kom er maar in..... Volgens mij zit deze meneer al in het vliegtuig richting een land waar geen uitleveringsverdrag van toepassing is.
Cookie-instellingen beheren