Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt gedupeerden van oplichtster

Toegevoegd: 04-07-2015, 19.04 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Bij de politie zijn afgelopen maanden door een zestal personen aangiftes gedaan van oplichting en diefstal van geld door een 42-jarige vrouw uit Vlissingen. De politie zoekt meer gedupeerden.

De vrouw heeft het met name gemunt op oudere mensen. Tegen hen vertelt zij een zielig verhaal over gebrek aan geld. Zij kan daardoor bijvoorbeeld geen boodschappen doen of haar zieke stervende vader bezoeken. Vervolgens leent zij een geldbedrag van haar slachtoffers met de belofte dit zo snel mogelijk terug te betalen. In het begin doet zij dat ook, maar vraagt vervolgens telkens grotere bedragen te leen die zij gedeeltelijk of helemaal niet terugbetaald.

Ondanks haar gedrag weet zij met een vlotte babbel telkens weer bij haar slachtoffers binnen te komen en leent niet alleen geld, maar steelt ook stiekem. De vrouw opereert voornamelijk in de binnenstad van Vlissingen. Inmiddels is een onderzoek gestart naar het reilen en zeilen van deze vrouw.

Vermoedelijk heeft zij meer mensen gedupeerd dan de zes aangevers. Om een stevige zaak neer te leggen bij de officier van justitie wordt gezocht naar andere slachtoffers.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bert (8-7-2015 om 22:10)
Ze kwam aan de deur om over haar overleden vader te praten, en tevens mij te condoleren met het verlies van mijn partner. met een zielig verhaal wist ze €50 van mij te lenen, en €100 te stelen. deze vrouw heeft totaal geen mentaliteit en is in en in verrot. Hoop dat ze achter de tralies terecht komt.
anoniem (8-7-2015 om 13:40)
mensen doe aangifte hoe meer hoe beter,er zijn zoveel die bedrogen zijn,kleine bedragen maar ook grote.ze moet er echt voor gestraft worden.ook haar dochter.en haar vriend is er nog.
Ikke (6-7-2015 om 23:08)
zielig persoon, helaas ken ik haar ook al jaren. het is altijd een oplichster geweest. En inderdaad zielig doen, geld lenen en daarvoor weer wiet kopen. ze is al jaren bezig, ook die kerel van haar die zogenaamd niet meer bij haar woont maar daar nog steeds zit. Ga gewoon werken net als ieder ander voor je geld
Anoniem (6-7-2015 om 20:06)
Ik hoop dat er meer mensen zijn die aangifte gaan doen...via horen zeggen is ze hier al jaren mee bezig! Veel mensen denken misschien wat is nou twintig euro..en nemen de moeite niet om aangifte te doen. A.U.B. doe dit wel...tien mensen van twintig euro is toch 200 euro! Als hier geen zaak van wordt gemaakt heeft mevrouw C. de kans om hiermee te blijven doorgaan...Gun haar dit niet want er zijn nog veel meer vuile praktijken waar zij zich mee bezig houdt!
wim (6-7-2015 om 06:30)
Wat kan een mens toch verschrikkelijke mogelijkheden zoeken om op zulke manieren aan geld te komen,en zo je ziet ondanks alle waarschuwingen gaat toch weer opnieuw de het schip in.
anoniem (5-7-2015 om 17:16)
Deze vrouw heeft dit bij meerdere personen gedaan die haar wel kende en die haar gewoon vertrouwde en dit niet verwachtte .. merendeel mensen die daar nooit over zouden praatte ...goed dat het balletje is gaan rollen en laat ze maar snel opgepakt worden!!
Cookie-instellingen beheren