Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

OM eist geld van ontkennende drugsdealer

Toegevoegd: 06-07-2015, 19.08 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Het Openbaar Ministerie (OM) in Middelburg heeft maandag de rechtbank in Middelburg verzocht de 31-jarige M. C. uit Middelburg voor 83.231 euro te 'plukken'.

C. werd eind december 2013 veroordeeld tot een celstraf van tien maanden waarvan vier voorwaardelijk. He vonnis was conform de eis. C. werd verdacht in 2011 tweeënhalve maand in zijn woonplaats te hebben gedeald in zowel heroïne als cocaïne. Tijdens de behandeling van de zaak ontkende C. alle betrokkenheid.

Wanneer, of en hoeveel hij daadwerkelijk moet gaan betalen is nog niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hans (7-7-2015 om 09:33)
Bij het OM draait alles om omzet en winst. Dit is een veredeld onderdeel van de belastingdienst. Een drugsdealer hoort achter de tralies, maar het OM ziet dat heel anders. Drugs dealen is toegestaan zolang je de winst en omzet maar aan het OM geeft. En zo gaat het met verkeersboetes, aanrijdingen etc. liefst zo veel mogelijk cash genereren voor de overheid. En dan verwachten ze nog respect van de burgers? Geld Geld Geld en nog eens Geld. Ik zou me ondertussen schamen als officier van justitie of politieagent.
Cookie-instellingen beheren