Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Gewonden bij vechtpartij Vlissingen

Toegevoegd: 11-07-2015, 14.34 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - Politiemensen hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag twee mensen aangehouden op verdenking van zware mishandeling. De verdachten, een 20-jarige vrouw uit Vlissingen en een 28-jarige man uit Vlissingen, waren betrokken bij een vechtpartij waarbij een 22-jarige vrouw uit Meliskerke en een 21-jarige vrouw uit Vlissingen gewond raakten.

Een surveillerende agent stuitte die nacht rond 02.30 uur op de Hercules Segherslaan op een aantal vechtende mensen. Een van die mensen, een vrouw uit Meliskerke, bloedde uit haar mond en miste een paar tanden. Het andere slachtoffer liep een wond op haar rug op. 

Na onderzoek hield de politie twee verdachten aan, een 20-jarige vrouw en een 28-jarige man uit Vlissingen. De politie onderzoekt de precieze toedracht van het incident en heeft de verdachten voor nader onderzoek en verhoor in de cel gezet.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Naanloos (12-7-2015 om 12:23)
Opsluiten die hap en lekker wegblijven .. Die gast is al vaker agressief geweest en vooral tegen vrouwen en kinderen
Rwinn (11-7-2015 om 19:13)
Die gozer mag blij zijn dat ik er niet bij was anders zou hij niet meer leven vandaag.
lef gozer (11-7-2015 om 16:51)
wat een lef gozer zeg een meisje dur tandjes eruit.ik had deze gozer goed terug gepakt .
Cookie-instellingen beheren