Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man mishandeld door Brabanders in Renesse

Toegevoegd: 12-07-2015, 13.55 uur
Door: Rolf de Feijter

RENESSE - Een 18-jarige man uit Noordgouwe heeft aangifte gedaan van mishandeling. Hij zou in de nacht van zaterdag op zondag rond 03.00 uur zijn mishandeld door twee mannen van 23 en 24 jaar oud uit Etten-Leur. Dat gebeurde op het Transferium. Een getuige wist tussenbeiden te komen.

Het slachtoffer verklaarde dat hij onderweg was naar de bus om naar huis te gaan, toen hij plotseling zonder aanleiding, in de rug werd aangevallen, waardoor hij ten val kwam. Liggend op de grond zou hij ook nog geschopt zijn. De man hield aan de mishandeling een pijnlijke arm en een hoofdwond over.

Dankzij een oplettende getuige kon de politie even later twee mannen aanhouden. Eén van die mannen probeerde er te voet vandoor te gaan, de ander probeerde in een auto weg te rijden. Het gaat om inwoners van Etten-Leur van 23 en 24 jaar oud. De twee zijn aangehouden en hebben de nacht in de cel doorgebracht. Ze worden vandaag verhoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tom (13-7-2015 om 11:40)
Over zinloos geweld gesproken! Als het verhaal van de aangever klopt natuurlijk. Wel goed van de oplettende getuige en de politie die snel actie heeft ondernomen!
AD. (12-7-2015 om 14:39)
Leuk he daar in Renesse echt een plaatsje om met je gezin met kinderen naartoe te gaan want zo leren ze hoe gajus er uit ziet en hoe je geen vacantie moet vieren want het is daar altijd wat en het seizoen is nog niet begonnen.
Cookie-instellingen beheren