Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 26 km

Schade bij ongeluk Arnemuiden

Toegevoegd: 14-07-2015, 10.11 uur
Door: Rolf de Feijter

ARNEMUIDEN - Bij een ongeluk in Arnemuiden is vanmorgen schade ontstaan aan een personenauto.

Het ongeluk vond rond 09.00 uur plaats vlak bij de rotonde op de Nieuwlandseweg. Door nog onbekende oorzaak raakte de auto van de weg en raakte hierbij een lantaarnpaal. Naast twee ambulances rukte ook de brandweer uit omdat mogelijk sprake was van beknelling.

Ter plaatse bleek de situatie mee te vallen. Er zat niemand bekneld en vermoedelijk raakte er niemand gewond. De auto liep schade op en is getakeld door bergingsbedrijf Kuzee.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
roose (15-7-2015 om 16:07)
Nee hoor boerinnetje. Heb 30 jaar bij de brandweer gewerkt. weet wel hoe het werkt denk ik.Er wordt te vaak te veel materiaal gestuurd, omdat de mensen over reageren.
kenner (14-7-2015 om 22:15)
Rotondes zijn juist veiliger dan kruispunten. Het zijn meer onze medeweggebruikers die het onveilig maken.
Zeeuws Boerinnetje (14-7-2015 om 15:56)
@roose: Het is maar te hopen dat jij nooit brandweerzorg nodig hebt!! Gelukkig blijkt het mee te vallen, maar het is altijd moeilijk om direct in te schatten wat er precies aan de hand is. Beter te hoog ingeschat dan te laag. Meestal reageren mensen zo die nog nooit écht wat meegemaakt hebben,..........jammer!!
Jan (14-7-2015 om 15:29)
Het valt me op dat de laatste tijd allerlei aanrijdingen plaatsvinden bij rotondes. Zouden ze toch wel zo veilig zijn?
roose (14-7-2015 om 14:41)
Daarom is de brandweerzorg nou zo duur!!
Cookie-instellingen beheren