Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Politie zoekt getuigen poging straatroof Goes

Toegevoegd: 14-07-2015, 10.26 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - Een nog onbekende man heeft afgelopen donderdag 9 juli omstreeks 18.00 uur op de Westerstraat in Goes geprobeerd een 37-jarige vrouw uit Goes te beroven. De politie zoekt getuigen van het incident.

Het slachtoffer liep vlak bij het tunneltje bij de televisietoren. Ze zag dat er iemand aan kwam fietsen. Ze voelde dat die man aan haar schoudertas trok en hoorde dat hij enkele dreigementen riep. Ze liet niet los maar kwam daardoor wel ten val. Ze zag dat de dader zonder buit doorfietste.

Het slachtoffer verklaart dat ze geholpen werd door enkele voorbijgangers. Ze liep een verwonding op een knie op. Haar broek, schoenen en zonnebril raakten beschadigd. De dader zou een donkere huidskleur hebben. Hij droeg een vest met een capuchon.

De politie is op zoek naar getuigen van deze straatroofpoging, met name de omstanders die het slachtoffer kort na de beroving geholpen hebben overeind te komen en de dader mogelijk gezien hebben. Zij kunnen bellen met de politie via 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
A.J.B (14-7-2015 om 12:34)
Zijn wij dan nu ook al niet meer veilig om te gaan en staan waar wij willen, zonder lastig gevallen te worden door straatrovers? Mochten ze hem pakken, een flinke straf geven ! Je zult zien ,ze komen er meestal nog goed vanaf !
Cookie-instellingen beheren