Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 20 km

Aangifte uitspraken omkoopbaarheid

Toegevoegd: 14-07-2015, 21.28 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De gemeente Vlissingen heeft deze week aangifte gedaan tegen Marinus Dijkhuizen van Rederij Dijkhuizen. Dijkhuizen heeft volgens de gemeente, onder andere in de media, uitingen gedaan waarbij hij de gemeente Vlissingen en ambtenaren van omkoopbaarheid heeft beticht.

Dijkhuizen heeft een meningsverschil met de gemeente en als gevolg daarvan heeft Dijkhuizen de bewuste uitspraken gedaan. Volgens de gemeente is in eerste instantie gevraagd om van de uitingen afstand te nemen. "Dat heeft meneer Dijkhuizen echter niet willen doen. Daarom is besloten aangifte te doen. Het college van burgeneester en wethouders geeft hiermee het signaal af dat dit soort ongefundeerde beschuldigingen niet worden geaccepteerd", zo laat een woordvoerder weten.

Het college laat weten de verdere behandeling van de aangifte door politie en justitie af te wachten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
H.Schreurs (16-7-2015 om 20:41)
VVW Schelde (jachthaven bij keersluis) wordt al sinds Poppe de Loof aan het lijntje gehouden. Met beloften van uitbreiding met als toppunt wethouder Polderman( gelukkig weg),op de dag van overeenkomst zegt doodleuk jullie kunnen het wel vergeten Zo zijn er nog veel meer voorbeelden van onbekwaamheid bij onze (bestuurders).Als laatste voorbeeld de plannen met het Nollebos. Ik denk dat Marinus Er niet zo ver naast zit
geros (15-7-2015 om 12:16)
Ik ga niet zo ver als van p in zijn reactie maar als een ondernemer een dergelijke uitspraak doet dan moet die wethouder niet doen als of er binnen het ambtenaren apparaat dergelijke praktijken niet voorkomen. de wethouder zou dan eerder zijn nek moeten uitsteken en zich afvragen waarom die ondernemer een dergelijke uitspraak doet. die ondernemer is heus wel zo verstandig dat hij zijn uitspraak niet ongefundeerd uit zijn duim zuigt..
van p (15-7-2015 om 10:01)
hahaha wat kinderachtig zeg gemeente ! iedereen weet ambtenaren en gemeente's omkoopbaar zijn vooral gemeente en politiek gezien is het MONEY RULES !!!
Cookie-instellingen beheren