Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man rijdt 63 kilometer per uur te hard

Toegevoegd: 15-07-2015, 10.09 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Een 22-jarige motorrijder uit Terneuzen heeft dinsdag zijn rijbewijs moeten inleveren vanwege een forse snelheidsovertreding op de Rooseveltlaan in Terneuzen. De man reed meer dan de dubbele toegestane snelheid.

Surveillerende agenten zagen de verdachte rond 20.00 uur met een snelheid van 113 kilometer per uur over de Rooseveltlaan rijden, terwijl daar maximaal 50 kilometer per uur is toegestaan.

Het rijbewijs van de man is ter plaatse ingenomen en wordt samen met het proces-verbaal opgestuurd naar de officier van justitie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Buurtbewoner (17-7-2015 om 14:06)
Mooi dat er nog meer mogen volgen af pakken en zeker 10jaar niet meer terug geven hoop dat de politie hier meer ga controleren rooseveltlaan en guido gezellestraat is 1 grote race baan niet normaal met mooi weer rijden ze als gekken op de motor maar ook met de gewone auto maar ja wat wil je de politie doet toch niks ook flitspalen zetten ze niet neer moet er eerst weer 1 dood gereden worden voor er iets aan gedaan wordt
f (17-7-2015 om 12:03)
@Luc; Circuit Zolder heeft een geluidsrestrictie van max 90dBa, blerpijpen worden daar direct eraf gehaald..;-) Ik woon in de polder en zou wensen dat voertuigen wat meer lawaai maakten; auto's hoor je tegenwoordig echt pas op t laatste moment aankomen met die eco-naaimachine motortjes, levensgevaarlijk als je daar loopt of fietst... mvg,f
Luc (15-7-2015 om 23:58)
Ik woon vlakbij Kwikfit en het is hier bij warm weer net het circuit van Zolder. Petjes in Honda Civic-jes met bleirpijp en gierende banden rondjes rond de rotonde.Geluk dat er in hun stereo meer vermogen zit dan er onder de motorkap zit!
albert (15-7-2015 om 22:59)
Mooi! Dat is de eerste, nog een heleboel te gaan
R1 (15-7-2015 om 21:44)
Zonder rijbewijs rijd die motor ook wel denk ik
ab (15-7-2015 om 19:23)
zeker op de Guido Gezellestr is het een probleem ,,,ook de bezorg wagentjes die eten bezorgen en dan de jeugd die met 2 naast elkaar een wedstrijdje doen en met gierende banden optrekken dat je maag omdraait ,,,,en dan maar eens in burger controleren dan zien ze ook geen politie wagen staan
Cookie-instellingen beheren