Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Weer brandje op vakantiepark Hoek

Toegevoegd: 19-07-2015, 07.39 uur
Door: Roland de Jong

HOEK - Vannacht heeft voor de tweede keer deze week brand gewoed op vakantiepark Marina Beach aan de Middenweg (N61) in Hoek.

Dit keer woedde er brand bij een caravan. De brand werd rond 01.00 uur ontdekt.  Er werden drie brandweerwagens gealarmeerd maar toen de brandweer arriveerde bleek het brandje al te zijn geblust door campinggasten.

In de nacht van donderdag op vrijdag woedde er ook al brand op het terrein. Toen was er sprake van twee brandende auto's. De brandweer heeft die toen geblust.

Zie ook:
- Auto's in brand op Marina Beach Hoek (17-07-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AD. (19-7-2015 om 16:32)
Doordat de nieuwe eigenaren het normaal vinden dat dit volk over de vloer komt en het zelfs promoten krijg je dit soort dingen want het is er altijd wat net als met die polen die er wonen en elke avond bezopen over het terrein dwalen Jammer voor de mensen die er al jaren staan maar het word het afvalputje van de nederlandse campings en dat wil de directie ook zo dus ik zeg een hek eromheen en er nooit meer naartoe met politie of brandweer en ze zoeken het daar maar uit. Dat er voor dit soort mensen een plaats is om '' vacantie "' te vieren prima maar zet ze dan op een echt eiland.
Josefien (19-7-2015 om 15:00)
Dit heeft niets met de beheerder te maken maar met de eigenaar van de Oostappengroep. Die heeft het in zijn bol gehaald om er een soort getto van te maken. De tranen schieten inderdaad in je ogen als je nu op het recreatiepark gaat kijken. Eerst een groot arsenaal aan blauwe hutten, nu worden oude kapotte caravans het terrein opgereden en tussen goed onderhouden stacaravans geplaatst. Zo worden de lege plaatsen opgevuld om daar zeer treurig en armoedig te staan. Zo jammer.
Brammetje (19-7-2015 om 12:33)
Als ze de dader grijpen dan zal het wel een zgn. "verwarde man" blijken te zijn. Daar schijnen er tegenwoordig steeds meer van rond te lopen. En met het etiketje "verwarde man" hoef je niet bang te zijn voor straf. Je krijgt een aai over je bol van de rechter met de opmerking "in het vervolg niet meer doen hoor". En de slachtoffers moeten maar zien hoe ze de schade verhalen. In de meeste gevallen zijn ze zelf financieel de klos
Drica (19-7-2015 om 11:32)
Alles gaat naar dde kl... hier in ZVL. Wie had ooit kunnen denken dat het ooit zo rustiek aandoende recreatiepark DE BRAAKMAN zou veranderen in een soort LEGODORP met gespuis dat vie veilingen een plekje kan bemachtigen en zich niet kan gedragen? Ik reed er onlangs langs en de tranen sprongen mij in de ogen. Wat een zooitje! De tegenwoordige beheerders van het park kunnen er duiodelijk niets van en ja dan krijg je ook oaso's. Jammer jammer jammer
De Zeeuw (19-7-2015 om 09:25)
Jongens: TIJD voor een burgerwacht op de Braakman ! Pak die gast (en), en naakt op de markt van Biervliet vastbinden ! Pas dan de Politie bellen. Veel succes.
jacob (19-7-2015 om 08:35)
Er loopt dus een gestoorde rond op de camping of in de buurt, daar men zo de camping op en af kan. Je zal er maar mee geconfronteerd worden.
Cookie-instellingen beheren