Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 57 km

Vier mannen rijden onder invloed

Toegevoegd: 19-07-2015, 15.04 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Tijdens alcoholcontroles zijn dit weekeinde tot nu toe zeker vier personen betrapt op het rijden onder invloed. Dat meldt de politie.

Vrijdag werd rond 19.30 uur een 32-jarige man op de Oost-Westweg in Wissenkerke aan de kant gezet. Hij kreeg een proces-verbaal omdat hij beschonken achter het stuur zat. Zaterdag kreeg een 21-jarige bestuurder uit Serooskerke op de Grevelingenstraat in Zierikzee voor hetzelfde feit een bekeuring. De beginnend bestuurder blies 240 ug/l.

Op de Vissersweg in Ouwerkerk kreeg een 27-jarige automobilist uit Nieuwerkerk een proces-verbaal uitgereikt omdat ook hij te veel had gedronken om nog achter het stuur te mogen kruipen.  
Op de Roelandsweg in Renesse blies een 22-jarige beginnende bestuurder uit Halsteren vannacht rond 3.15 uur 400 ug/l. Zijn rijbewijs is ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michelle (19-7-2015 om 22:06)
Die lui hebben gewoon schijt aan de regels. Opsluiten en rijbewijs voor lange tijd afnemen.
Cookie-instellingen beheren