Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Containerschip verliest tot 2 keer toe bootje

Toegevoegd: 19-07-2015, 15.08 uur
Door: Roland de Jong

NEELTJE JANS - De redders van het KNRM-station Neeltje Jans zijn vrijdag uitgevaren voor een containerschip dat een klein zogeheten 'Man over boord'bootje was verloren.

De melding kwam rond kwart over negen 's ochtends binnen. Het loodsvaartuig Pollux had het bootje langszij genomen. Toen de KNRM ter plekke kwam is het bootje overgenomen en is een verbinding tussen het bootje en het containerschip tot stand gebracht.

Besloten werd om te wachten op rustiger weer alvorens de bemanning het bootje aan boord zou nemen. Bij terugkomst in de haven van Neeltje Jans kreeg de KNRM echter een bericht van het Kustwacht centrum dat het bootje opnieuw was losgeraakt. Het bootje is uiteindelijk door de collega's van het station Stellendam opgepikt en naar de haven van Stellendam gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren