Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 46 km

Wietkweker moet staat terugbetalen

Toegevoegd: 21-07-2015, 09.16 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - De 33-jarige W. van der H. moet van het Openbaar Ministerie (OM) het geld dat hij met zijn hennepkwekerij heeft verdiend overmaken op de rekening van de staat. Volgens het OM gaat het om een bedrag van 128.550 euro.

Na een anonieme tip dat er in de woning van Van der H. vuurwapens zouden zijn volgde er op 18 oktober 2012 een inval in zijn woning. Wapens, behalve een oud geweer, werden niet gevonden. Wel ontdekte de politie een hennepkwekerij met 176 planten en 2745 gram afval. Van der H. heeft al aangegeven geen cent te willen betalen. Uitspraak over zes weken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arie (23-7-2015 om 12:04)
De overheid profileert zich een beetje als maffia tegenwoordig. Wietgebruik en verkoop wordt gedoogd, productie mag niet, maar is wel noodzakelijk om aan de gedoogde vraag te voldoen. Vervolgens worden kwekers kaalgeplukt en de overheid stopt het geld in zijn zak. Het is een geweldige constructie die uitstekend werkt, maar zo fout...
Cookie-instellingen beheren