Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Bulgaarse zakkenrolster moet de cel in

Toegevoegd: 21-07-2015, 09.43 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft de 44-jarige P. V. uit Bulgarije een celstraf van negen maanden plus drie maanden voorwaardelijk opgelegd. Tegen de vrouw, die al eerder voor zakkenrollen is veroordeeld, was achttien maanden waarvan zes voorwaardelijk geëist.

De rechtbank achtte bewezen dat de vrouw zich drie keer had schuldig gemaakt aan zakkenrollen in Middelburg en Breda en het pinnen met een gestolen bankpas. Drie gevallen van zakkenrollen en pinnen in Goes achtte de rechtbank niet bewezen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Patrick (21-7-2015 om 13:00)
Ik kan er met mijn boeren verstand niet bij dat een zakkenrolster 9 maanden plus 3 maanden voorwaardelijke celstraf krijgt(terecht) en in een ander bericht lees ik dat iemand die structureel zijn stiefdochter verkracht en molesteert over een periode van 5 jaar, 6 maanden plus 4 maanden voorwaardelijke celstraf krijgt!!!! Deze man zouden ze heel erg lang moeten opsluiten. Zijn slachtoffer is voor de rest van haar leven beschadigt en zal nooit maar dan ook nooit iemand meer kunnen vertrouwen of zich geheel kunnen geven aan een ander persoon. En de dader staat met aftrek van voorarrest en goed gedrag weer buiten een dag na de uitspraak van de rechter..... Waar gaat het heen met onze rechtstaat???
Ingrid (21-7-2015 om 12:00)
Gratis kost en inwoning op kosten van de Nederlandse belastingbetaler,
van P (21-7-2015 om 10:53)
Hahaha dan heeft ze nog gratis kost en inwoning en na haar gevangenisstraf mag ze verblijfsvergunning aanvragen omdat ze al zolang illegaal is hier.. Goed voormekaar hoor, lang leve Europa.. Ik zit ook thuis omdat mijn baas met Litouwers werkt nu.. Laat ze allemaal maar komen kan ik nog langer vakantie vieren en elke dag strand liggen en niks doen en hun maar werken voor mijn uitkering !!! Goed bezig
Karel (21-7-2015 om 10:42)
Vroeger had men het over vlugge vingers, deze dame valt in herhaling, portemonnee wordt gerold met de vingers, dus... voorkom dat! Vroeger deden ze daar niet moeilijk over!
Leendert (21-7-2015 om 09:51)
Maar dan wel de straf uitzitten in een Bulgaarse cel, mag ik hopen.
Cookie-instellingen beheren