Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
119 files van totaal 409 km

Fietsers gewond bij ongevallen

Toegevoegd: 24-07-2015, 14.44 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Op twee verschillende plekken in de provincie zijn vanmorgen twee fietsers gewond geraakt.

Het eerste ongeluk deed zich rond 10.35 uur voor in Wolphaartsdijk aan de Schelphoek op het parkeerterrein van de Meerkoet. Een personenauto reed stapvoets om een parkeerplek te zoeken. Bij het maken van de bocht werd een racefietser over het hoofd gezien. Een botsing tussen beiden was het gevolg. De fietser raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. De auto en de fiets raakten bij het ongeluk licht beschadigd.

Omstreeks 11.20 uur kwam een fietser ten val op de kruising van de Willempolderseweg en de Provincialeweg in Geersdijk. De fietser viel omdat het wegdek ter plekke spiegelglad was door een oliespoor op de weg. Het oliespoor is vermoedelijk veroorzaakt door een landbouwvoertuig. De fietser liep volgens de politie vermoedelijk een zware hersenschudding op. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren