Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Gewonde bij woningoverval Goes

Toegevoegd: 28-07-2015, 03.09 uur - Update: 28-07-2015, 10.54 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - De politie is in de nacht van maandag op dinsdag een onderzoek gestart na een woningoverval door twee mannen in Goes. De 42-jarige bewoner raakte gewond.

Rond 00.30 uur werd de woning overvallen aan de Pinksterbloemstraat. Het tweetal klopte aan bij de man en drong vervolgens het huis van het slachtoffer binnen. Daarbij werd de bewoner mishandeld. Na een kort verblijf in het pand gingen de daders er met nog onbekende buit vandoor. De bewoner wist kort na de overval de politie te waarschuwen. Hij moest in het ziekenhuis aan zijn verwondingen behandeld worden. Van de daders ontbreekt nog ieder spoor.

De recherche onderzoekt de zaak en vraagt getuigen zich te melden. Zij kunnen dit doen door te bellen naar 0900-8844. Anoniem kan dit via 0800-7000.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kimberley (29-7-2015 om 08:15)
Nooit zomaar de deur open doen niet in de avond en zeker niet s'nachts
Justice (28-7-2015 om 22:23)
Gelieve geen onzin te verspreiden. De straf die doorgaans wordt opgelegd voor een woningoverval is 3 jaar. Dit is in het geval van licht geweld, alleen ruk en duw-geweld. Wanneer er ander geweld wordt toegepast kan dit invloed hebben op de straf. Het gebruik van een vuurwapen, het knevelen van de bewoner, slaan of schoppen, het zijn allemaal factoren die zwaar gaan wegen bij de straf die de rechter uiteindelijk oplegt. De suggestie dat eventuele daders dus na een dag of zes uur weer op straat staan zijn op niks gebaseerd dan onderbuikgevoelens. Een ander leuk feitje, Nederland straft steeds strenger. Al lijkt dat niet het gevoel door het stereotype comment waarin men zich beklaagd over de lage straffen die rechters zouden opleggen.
els (28-7-2015 om 14:22)
ja is waar na zes uur weer op straat ja vast zetten tot ze er bij meer vallen er er spijt van krijgen ja
Christina (28-7-2015 om 14:22)
Je haalt me de woorden uit de mond . We zullen hier aan moeten wennen ,want het wordt steeds erger
iemand (28-7-2015 om 07:12)
Politie bespaar je de moeite het is jarenlang dweilen en als ze gepakt worden zullen ze de dag erna vrolijk weer doorgaan net als die gozer die die man aanreed pas geleden in goes die liep volgende dag gewoon weer rond.
Cookie-instellingen beheren