Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Inbrekers opgepakt in Terneuzen

Toegevoegd: 28-07-2015, 14.58 uur
Door: Rolf de Feijter

TERNEUZEN - Agenten hebben aan de Serlippensstraat in Terneuzen twee inbrekers aangehouden. Het duo zou op maandag rond 03.30 uurbij een woning in diezelfde straat hebben ingebroken.

De politie kwam de dieven op het spoor nadat ze tijdens een routinecontrole van een personenauto aan de Bellamystraat door de inzittenden van het voertuig werden gewezen op een mogelijk verdachte situatie aan de Serlippensstraat. Daar zou een auto met gedoofde lichten rondrijden.

De dienders gingen daar direct een kijkje nemen. Ze troffen op een oprit een auto aan die als gestolen stond geregistreerd. Niet ver van de auto vandaan hielden ze 36-jarige en een 17-jarige Terneuzenaar aan. Ze bleken de sleutel van het voertuig op zak te hebben. In de woning bleek te zijn ingebroken.

Tijdens de fouillering kwam bij de 36-jarige verdachte ook nog een kleine hoeveelheid hennep en speed te voorschijn. De auto en drugs zijn in beslag genomen. Het tweetal is vastgezet op verdenking van inbraak en diefstal/ heling.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
iemand (29-7-2015 om 07:47)
Politie goed werk bericht ! Ook voor hun jammer om te zien dat iedereen die ze opakken de dag erna vrolijk weer Door gaar met z'n praktijken want de politie straft wel maar onze lieve regering niet die te soft optreed waardoor dit nooit zal verdwijnen omdat het simpelweg loont ja het loont
JanDoedel (29-7-2015 om 07:16)
Mooi werk van de politie, jammer dat de rechtelijke macht het nog al eens af laat weten overmorgen hollen ze al weer rond. Naar huis en wachten op uitspraak.
nel (28-7-2015 om 15:33)
Mooie actie. chapeau voor de politie mag uiteraard ook gezegd worden. !
Mark (28-7-2015 om 15:31)
Neem gelijk ff vinger afdrukken af
Cookie-instellingen beheren