Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
49 files van totaal 186 km

Politie achtervolgt dronken snorfietser

Toegevoegd: 29-07-2015, 11.38 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - Een 54-jarige man uit Goes is door agenten opgepakt. De verdachte reed op een snorfiets en negeerde diverse stoptekens van de politie. Uiteindelijk wist één van de dienders hem op de Voorstad tot stoppen te dwingen.

De agenten waren de man rond 0.30 uur op zijn snorfiets tegengekomen op de Kamperfoeliestraat. Daar gaven ze de verdachte een stopteken. De man gaf daaraan geen gehoor. Na een achtervolging via de Gasthuisstraat, Oostsingel en Kamperfoeliestraat werd hij op de Voorstad aan de kant gezet.

Hij werd direct aangehouden en moest een blaastest doen. Daaruit bleek dat de man bijna vier maal de toegestane hoeveelheid alcohol genuttigd had (850 ug/l). Het rijbewijs van de verdachte is ingevorderd. Na verhoor is hij met een proces-verbaal op zak in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bewoonster (30-7-2015 om 12:01)
Maar Rob, waaruit lees je dan dat er kritiek is op het politieoptreden, daar hebben we niks over gezegd, laat staan dat er volgens mij sprake is van gezeur. Ook jij bent kennelijk 1 van die mensen die conclusies trekt zonder achtergronden te weten. Nogmaals, ik vulde alleen wat feiten aan. Ook van mij niks dan lof voor het optreden van de politie hoor, beter deze persoon van de weg halen dan hem ongelukken laten veroorzaken waarbij onschuldige slachtoffers vallen en dat mag any time bij mij voor de deur hoor, geen enkel probleem mee dat ik daar wakker van wordt.
Tom (30-7-2015 om 10:40)
Haha, Wilma toch. De politie in Nederland heeft niet eens een stroomstootwapen (taser). Zo zie je maar weer hoe snel berichten/situaties opgeklopt worden...
Bewoonster (30-7-2015 om 09:45)
Kees, Nu niks natuurlijk verder, moet dat dan het doel zijn van een reactie? Je vraagt toch ook niet wat nu aan de schrijver van het bericht... Ik vulde wat feiten aan bij een voor mij oncompleet nieuwsberichtje, niet meer en niet minder. Ik had er natuurlijk ook een prachtverhaal bij kunnen verzinnen over wat deze persoon nu allemaal wel of niet misschien wel had misdaan in mijn gedachten maar dat kunnen de meesten hier altijd zo goed, dat hoef ik niet te doen.
Rob (30-7-2015 om 08:54)
Ahhhh zielig voor degene die wakker geworden zijn. Hopelijk hebben kullie er niet te veel last van gehad en hebben jullie je schoonheidsslaapje nog kunnen voortzetten. Doet de politie wat ze moeten doen is er weer gezeur over een stroomstootje. Het wordt tijd voor de harde aanpak Zero tollerance.!!! Hoera voor de politie!
wim (30-7-2015 om 06:53)
Ben je daar nou 54 jaar voor geworden ik vind dit schaamteloos
Wilma (29-7-2015 om 19:18)
Ja ik ben er ook wakker van geworden. Er vielen een paar rake klappen en veel geschreeuw. De politie heeft zelfs een stroomstoten in gezet.
Cookie-instellingen beheren