Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 34 km

Beknelling bij ongeluk Overslag

Toegevoegd: 31-07-2015, 15.45 uur - Update: 31-07-2015, 16.51 uur
Door: Roland de Jong

OVERSLAG - In het Zeeuws-Vlaamse Overslag is vrijdagmiddag zeker één persoon gewond geraakt bij een zware aanrijding. Er was sprake van een beknelling.

Het ongeluk gebeurde rond 13.40 uur op de Provinciale Weg, nabij de Rode Sluisweg. Er werden meerdere ambulanceteams, brandweerwagens en een traumahelikopter opgeroepen. Een 20-jarige man uit Axel raakte door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt toen hij in zijn personenauto reed.

De man reed met zijn auto tegen enkele bomen. De bestuurder van de auto moest door de brandweer worden bevrijd. Hij werd vervolgens gestabiliseerd door de ambulancemedewerkers en het team van de traumahelikopter. Het slachtoffer is volgens de politie in zorgwekkende toestand met een ambulance naar het ziekenhuis in Gent vervoerd.

De weg is momenteel afgesloten voor politie-onderzoek. De auto is total loss en zal later vandaag worden geborgen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ikke (11-8-2015 om 22:47)
Is iddd jammer dat je nadien niks meer verneemt van hoe het met die persoon gaat
miep (5-8-2015 om 12:44)
iedereen mag zijn mening hebben maar denk om de mensen die thuis zitten af te wachten of deze knaap het wel red,ma goed hij heeft wel beetje hard gereden he. anders is het daar niet zo,n ravage.
lientje (4-8-2015 om 22:26)
Zie steeds reacties van hoe hard is gegaan, Maar heb nog geen reacties gezien hoe het met die persoon is. Met mij zullen het meerdere mensen zijn die graag willen weten he het met die persoon is
Terneuzen (3-8-2015 om 01:51)
Het mooiste vind ik nog is dat iedereen hier reageert en oordeelt, maar er is vrijwel niemand die zich aan de toegestaande snelheid houd en niet bumperkleeft, hier zou vaker op gelet moeten worden.. vooral het bumperkleven en het te hard in de polders rijden.. de meeste rijden niet regelmatig in een grote stad, dus snappen ze het allemaal niet. Het zou goed zijn om rijlessen in een stad te laten doen niet in deze dorpen ;)
jojo (1-8-2015 om 09:01)
Waarom mag het steeds niet geschreven worden dat het te hard is gegaan, gaan we onze kop in het zand steken en net doen of we het niet zien, altijd die reacties dat men niet over de snelheid mag praten. Aan de schade kun je zien dat het te hard is gegaan en niet zo een klein beetje ook. Laten we onze kinderen er op wijzen wat de gevolgen kunnen zijnvan te hard rijden en dan mogen dit soort foto's zeker gebruikt worden om te laten zien wat de gevolgen zijn. Neemt niet weg dat het erg voor de familie is, ik wens ze veel sterkte toe. Maar laten we zeker richting onze jeugd een signaal afgeven dat te hard rijden dit tot gevolg heeft, hopelijk is dit ongeval een leermoment voor velen.
JJ. (1-8-2015 om 08:40)
Beste stuurlui staan aan wal beste Jaap Maar rijden doe je toch zelf? Heel erg voor de bestuurder en familie hoop dat de goeie man weer op de been komt . Maar gezien de foto,s vrees ik toch wel een beetje veel voor erger !!!
Cookie-instellingen beheren