Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
49 files van totaal 162 km

Vrouw rijdt tijdens ruzie tegen lantaarnpaal

Toegevoegd: 31-07-2015, 15.55 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Een 39-jarige vrouw uit Terneuzen krijgt van de politie een proces-verbaal voor het verlaten van een plaats ongeval. De vrouw reed vanochtend een lantaarnpaal uit de grond op de Meester F. J. Haarmanweg.

Het ongeluk gebeurde rond 10.00 uur. De vrouw ging er echter na de botsing vandoor. Omstanders noteerden het kenteken van de auto en agenten troffen de beschadigde auto vervolgens aan voor de woning van de te naamgestelde. De Terneuzense gaf direct toe dat ze de auto bestuurd had.

De vrouw vertelde de agenten dat haar zoontje en haar vriend in de auto zaten ten tijde van het ongeluk. Tijdens de rit kreeg de vrouw ruzie met haar partner. Die ruzie escaleerde zodanig dat de twee elkaar een klap gaven. De vrouw verloor daardoor waarschijnlijk de macht over het stuur, want de auto ging slingeren, kwam op de andere rijstrook en raakte in een slip.

De partner van de vrouw gaf nog een ruk aan het stuur maar dit kon de aanrijding tegen de lantaarnpaal niet meer voorkomen. De drie hebben in het tankstation nog even wat water gedronken om bij te komen en zijn toen doorgereden. Ze lieten het daarbij echter na om de politie te informeren. Dat levert ze nu dus een proces-verbaal op.

Geen van de betrokkenen raakte gewond


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lezer (31-7-2015 om 22:22)
En de Politie heeft het nagelaten de kinderbescherming te bellen !!! ouders die elkaar slaan tijdens rijden ? met kind in de auto ? Nee lekker bonnetje schijven en niks doen wachten tot het echt fout gaat. in het gunstigste geval groeit het kind enkel op met trauma's en krijgt het geen ongeluk !
Cookie-instellingen beheren