Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 27 km

'Man gezocht vanwege vermist meisje'

Toegevoegd: 03-08-2015, 23.09 uur
Door: Roland de Jong

RITTHEM - De man waarnaar sinds maandagavond bij Ritthem wordt gezocht heeft mogelijk iets te maken met een korte verdwijning van een 5-jarig meisje eerder op de dag. Dat meldt Omroep Zeeland.

Het meisje was aan het begin van de avond 30 tot 45 minuten kwijt. Ze zou nadien hebben verklaard met een man te zijn meegegaan. Het signalement dat via Burgernet is verspreid zou volgens Omroep Zeeland dat van de man zijn. Het meisje verkeert in goede gezondheid.

De man is voor zover bekend nog niet gevonden en het onderzoek loopt nog. Vanavond is de technische recherche ook in Ritthem geweest, vermoedelijk in verband met deze zaak.

Zie ook:
Politie zoekt persoon omgeving Ritthem (03-08-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John. (4-8-2015 om 17:09)
Enge dingen... @De Zeeuw,politie krijgt het signalement door voor zover mogelijk van een 6 jarig en waarschijnlijk geschrokken meisje.
w (4-8-2015 om 09:47)
Hoop dat ze hem pakken. Wat is de kleding of huidskleur? Wat is het signalement dan zoek ik ook effe mee. Deze viespeuk moet gauw gepakt worden!
De Zeeuw (4-8-2015 om 09:14)
Politie, doe toch niet altijd zo vaag over een signalement ! Zeg gewoon hoe ie eruit ziet enz ! Zo kan de burger beter helpen zoeken.
Cookie-instellingen beheren