Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ritthem: Man fietste rond met meisje

Toegevoegd: 04-08-2015, 16.19 uur
Door: Roland de Jong

RITTHEM - De politie is nog steeds op zoek naar de man die gisteren in Ritthem enige tijd een 6-jarig meisje heeft meegenomen. Volgens de politie heeft de man een tijdje met het meisje rondgefietst.

Volgens de politie werd het meisje rond 18.15 uur op straat aangesproken door de man. Hij nam haar vervolgens achterop de fiets mee en heeft met haar in de omgeving rondgereden. Rond 18.50 uur bracht hij haar weer terug naar huis.

De moeder van het meisje nam contact op met de politie toen ze hoorde dat haar dochtertje door de man was meegenomen. Er werd een Burgernetbericht verspreid met daarin het signalement van de man maar hij werd niet meer aangetroffen. 

De politie heeft nog steeds niet helemaal helder wat er precies is gebeurd. "Omdat niet geheel duidelijk is waarom de man het meisje achterop de fiets heeft thuisgebracht, is de politie naar hem op zoek", zo zegt een woordvoerder. Er is inmiddels wel een iets uitgebreider signalement beschikbaar.

Er was volgens de politie sprake van een blanke man van tussen de 30 en 38 jaar oud. Hij had een normaal postuur met een geschatte lengte van 1.83 m, kort stekelig donkerblond/lichtbruin haar met opvallend lichte ogen. Verder droeg hij een oorbel.

De politie zoekt mensen die de man hebben gezien of hem herkennen aan de hand van het signalement. Ook wordt de man zelf verzocht contact op te nemen met de politie zodat hij een verklaring kan afleggen.

Zie ook:
'Man gezocht vanwege vermist meisje' (03-08-2015)
Politie zoekt persoon omgeving Ritthem (03-08-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mmmmmm (16-8-2015 om 22:59)
ach ja jammer dan er zijn wel andere dingen waar ik me druk om maak zeg!
Vogeltje (8-8-2015 om 07:07)
Nee klopt Wim, een gezond mens denkt eerst na voor hij of zij conclusies trekt en meteen van het ergste uitgaat en iemand ziek noemt.
k (6-8-2015 om 17:13)
tsjonge jonge wat erg zeg, ik zat vorig jaar op hotel in terneuzen tegenover hotel was speeltuintje, de rokersruimte van het hotel was buiten op straat, naast dat speeltuintje, ik stond een sigaretje te roken dachten de mamma's in de speeltuin dat ik een pedo was. het is goed dat men oplet op pedo's maar dat is compleet geschift aan het worden wie weet was de man gewoon eenzaam ruzie met zn eigen kinderen waardoor hij zn kleinkinderen nooit ziet weet jij veel om hem meteen als pedo te bestempelen gaat wat ver
barrie brandweer (6-8-2015 om 15:13)
Nee een gezond mens laat een klein meisje gewoon over straat zwerven, misschien huilde ze wel, riep ze om dr moeder maar wist ze zo niet waar ze was. Misschien heeft de man inderdaad met haar rond gefietst zodat het meisje wist waar ze heen moest. Laten we eerst eens het onderzoek afwachten voordat we weer dingen roepen die we niet kunnen staven of bewijzen!
wim (5-8-2015 om 06:45)
Ik kan alleen maar denken wat is die man erg ziek want een gezond mens doet zo iets niet,daarvoor hoop ik dat ze hem vinden.
waar (4-8-2015 om 17:12)
waar was dit dan in oost-souburg. ik hou mijn oogjes goed open nu heb zelf ook een kleineā€¦
Cookie-instellingen beheren