Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Man aangehouden voor reeks vernielingen

Toegevoegd: 09-08-2015, 16.10 uur
Door: Roland de Jong

GOES - In de De Graaffstraat in Goes is zaterdagavond een man aangehouden nadat hij een personenauto volledig had bekrast en aan de achterzijde van een woning diverse zaken had vernield.

Rond 20.30 uur bezocht een 27-jarige man een woning aan De Graaffstraat. De bewoner van het pand belde echter de politie omdat het duo eerder ruzie had gehad. Agenten gingen naar De Graaffstraat en traden bemiddeld op, waarna de man vertrok.

Rond 21.00 uur werd de politie weer gebeld door de bewoner van De Graaffstraat. Deze hoorde dat iemand aan de achterzijde van zijn woning was. Het bleek dat dezelfde 27-jarige man de achterpoort had ingetrapt. Terwijl de politie weer naar het adres onderweg was, werden drie flinke ruiten van de woning vernield. Ook moesten nog enkele spullen in de tuin het ontgelden.

De bewoner vluchtte via de voorzijde uit zijn woning, waarop de politie arriveerde. D
e 27-jarige man, afkomstig uit Arnhem, werd ter plekke aangehouden. Het bleek dat hij - voor de vernielingen aan het huis - eerst de personenauto van de inwoner uit Goes volledig had gekrast en de spiegels had afgebroken. De man werd voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd gebracht, waar hij werd ingesloten.

De Goesenaar deed aangifte van de reeks vernielingen. Zondagmorgen heeft de man uit Arnhem in Torentijd een verklaring afgelegd. Hij werd rond 13.00 uur in vrijheid gesteld. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
iemand (9-8-2015 om 18:13)
1 nachtje in torentijd dat zal hem leren !! En ja een aggresieve arhnemmer ik denk dat ik al weet wat voor persoon het is kan niet missen
bokito (9-8-2015 om 16:29)
eerst de schade laten betalen en dan pas laten gaan zo moeilijk kan dat toch niet zijn
Cookie-instellingen beheren