Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man overvallen De Overloper Middelburg

Toegevoegd: 10-08-2015, 16.00 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een 59-jarige man uit Middelburg is vanochtend vroeg op De Overloper in zijn woonplaats overvallen door drie mannen. Het slachtoffer raakte daarbij lichtgewond. Het is nog onduidelijk of er iets is buitgemaakt.

De man liep rond 5.50 uur op straat toen hij door drie jonge mannen werd overvallen. Daarbij werd hij door hen bedreigd met een wapen. Eén van de overvallers sprak mogelijk met een Marokkaans accent. Na wat duwen en trekken, waarbij het drietal een koffer van het slachtoffer probeerde afhandig te maken, gingen de straatrovers ervandoor. Daarbij liepen ze weg in de richting van de Buitenhovenlaan. Vervolgens wist de man de politie te waarschuwen.

Van de drie daders is het volgende signalement bekend: Ongeveer 1.75 meter lang, normaal postuur, geschatte leeftijd rond de 18 jaar oud. Allen droegen donkere kleding. Het slachtoffer is door één van de mannen aangesproken in het Nederlands, met volgens de politie vermoedelijk dus een Marokkaans accent.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
-Erik- (15-8-2015 om 11:35)
Wasvrouwtje schrijft: "En heb je last van die mannen, dan doe je aangifte, makkelijk zat!" Volgens mij moet er eerst iets gebeurd zijn voordat je aangifte kunt doen. Onder 'last hebben van' verstaat men toch meestal iets anders dan slachtoffer zijn van een beroving.
Bep (15-8-2015 om 11:14)
Het blift toch triest 3 tegen 1. Dat kunnen die lui alleen maar. In groepjes dan zijn ze stoer en voelen ze zich sterk. Hoop dat dit soort figuren op de boot terug gezet worden naar hun eigen land, want daar worden gelijk hun handen afgehakt. Hebben ze toch niet nodig want werken ach daar wordt je zo moe van. Dan maar dit soort dingen. Echt walgelijk. Neer maaien is de enige remedie zodat ze nooit meer opstaan.
Invlissable (15-8-2015 om 10:10)
Sterkte voor de man, zoiets vergeet je nooit meer. Voor de overvallers: Bedankt weer dat jullie het cliche overeind houden.... @Wasvrouwtje: HET mes.
doornroosje (14-8-2015 om 07:16)
ik moest ook altijd om zes uur beginnen met werken en moest dan ook over de overloper en dan kwam ik deze man altijd tegen en was altijd goede morgen nu hoef ik niet meer zo vroeg te beginnen en gebeurt er zo iets . Denk dat deze groep ook al verschillende auto"s heeft opengebroken hier op de meanderlaan en driewegenhof ze zitten snachts geregeld op de meanderflat om te slapen of ze wachten hun kans af om ergenst in te breken ze moeten hun het land uitzetten met een stempel in hun paspoort van niet meer welkom in nederland stelletje tuig >
Tamara (13-8-2015 om 09:25)
Ik denk dat de opvoeding van de overvallers discutabeler is dan die van de zoon van Adje. Anoniem aangifte doen kan niet. De overvallers krijgen dus je naam en adres. Mij is door de politie weleena afgeraden aangifte te doen, omdat het om zo'n gevaarlijke groep mannen ging en het bij mij 'slechts' om materiele schade die ik bij de verzekering kon verhalen. En vlak de emotionele gevolgen van een overval niet uit. Ik neem het jullie niet kwalijk; je weet pas hoe iets is als je het meemaakt, maar waarom zo hard oordelen? Wat deze man daar zo vroeg deed? Mijn man is dan ook al op pad richting werk hoor! Trouwens, zo goed is jouw Nederlands ook niet wasvrouwtje. Je teksten staan vol spelfouten.
Wasvrouwtje (12-8-2015 om 14:54)
Ik ben er wel mee eens dat die mannen van andermans spullen af hoort te blijven en geweld plegen vind ik ook niet nodig! Het is ook meer de geloofsovertuiging dat de mensen die allochtone zijn agressief deden! Maar in feiten in plaats van racistische uitspraken zeggen kan je ook er van maken dat die mannen klootzakken zijn! En wat de Nederlandse spreuken ook zijn, we zitten in een discussie punten en niet op school! Ik spreek zelf goed Nederlands en heb geen logopedie nodig! En heb je last van die mannen, dan doe je aangifte, makkelijk zat! De mes snijd aan twee kanten en dat is mijn standpunt!
Cookie-instellingen beheren