Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
120 files van totaal 441 km

Verloren alcoholtester politie terecht

Toegevoegd: 11-08-2015, 21.26 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De alcoholtester die de politie dit weekeinde verloor na een controle op Zuid-Beveland is terecht.

Het apparaat, een Dräger Alcotest® 7510, had een waarde van zo'n 2.000 euro en raakte zoek in de omgeving van Oostdijk. Voor de eerlijke vinder werd door de politie een appeltaart gereserveerd.

De tester is inmiddels afgegeven op het politiebureau. De politie laat weten dat binnenkort contact zal worden gezocht met de vinder om zo de beloofde taart te kunnen afleveren.

Zie ook:
- Alcoholtester politie verloren Oostdijk (08-08-2015)

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Middelburger (12-8-2015 om 13:31)
Nou beste lezers, zie hieronder de reactie van "Vlissingen". Dat is nou het verschil tussen Middelburg en Vlissingen waar ik het al jaren over heb. Aanmoedigen om mensen lekker hard te rijden voor een periode van 5 jaar. Onbestraft. Dus ook door uw woonwijk waar uw kindertjes spelen. Dat is wat reageerder "Vlissingen" wil. Als tegenprestatie voor het terugbrengen van een apparaat waar je potentiƫle moordenaars mee van de weg kan halen. Een eerlijke tegenprestatie noemt hij dat.
Rick (12-8-2015 om 12:21)
Wat een lamstralige hebzuchtige (jaloerse) reacties van 3 onbenullen; dat is pas BAH!! Whitefang die zijn fakenaam nog niet eens correct kan schrijven (met alleen een g op het eind), Kaatje die niet weet dat je namen met een hoofdletter schrijft (maar misschien schat ze zichzelf niet zo hoog in...) Laat dit soort reaguursels a.u.b. achterwege!
Vlissingen (12-8-2015 om 11:37)
Ik zou zeggen 5 jaar geen snelheidsboetes uitdelen aan deze mensen. Dat zou een eerlijke tegenprestatie zijn :) Maar ja appeltaartje van 2 euro volgestampt met suiker is natuurlijk het makkelijkst.
Willempie (12-8-2015 om 11:07)
Volgens mij geldt in Nederland een wettelijk vindersloon van 10 procent?
Whitefangh (12-8-2015 om 03:18)
Goed zo ,zo ! Zowel voor de vinder, als de politie [als ze hun belofte tenminste uitvoeren, anders BAH !]
kaatje (12-8-2015 om 00:31)
als hij zo veel waard is moet er wel wat meer dan een appeltaart gegeven worden vind ik voor deze eerlijke mensen die gelukkig ook nog bestaan in deze tijdt
Cookie-instellingen beheren