Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
77 files van totaal 275 km

Letsel bij ongeval met scootmobiel Goes

Toegevoegd: 14-08-2015, 15.02 uur - Update: 14-08-2015, 15.32 uur
Het slachtoffer is per ambulance afgevoerd.
Het slachtoffer is per ambulance afgevoerd.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - Bij een eenzijdig ongeval met een scootmobiel is vrijdagmiddag in Goes iemand gewond geraakt.

De bestuurder van de scootmobiel, een 95-jarige man, kwam rond 13.30 uur ten val bij de Albert Joachimikade. Volgens de politie gebeurde dat toen de man het knopje van het voetgangersstoplicht wilde indrukken, hij hier net te ver vanaf stond en vervolgens uit de scootmobiel viel.

De man kwam op straat terecht. De ambulancedienst heeft het slachtoffer onderzocht en meegenomen naar het ziekenhuis. De opgeroepen politie heeft de scootmobiel veiliggesteld.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
k (15-8-2015 om 11:03)
het lijkt mij tijd veer een scootmobiel rijbewijs, het blijkt iedere keer dat door eigen falen mensen ongelukken krijgen, dan rijd er een de sloot in dan weer een voetganger omver nu dit wat gebeurt er morgen weer?? @bert schotsman dat zijn 2 voertuigen die niet met elkaar te vergelijken zijn, een quad is een atv waar behoorlijke snelheden mee gehaald worden, een scootmobiel kan niet hard en het terrein niet in.
bert schotsman (14-8-2015 om 15:28)
Gaan we na de quad nu ook de scootmobiels in de ban doen????
Cookie-instellingen beheren