Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gebrek aan bewijs poging inbraak Zaamslag

Toegevoegd: 15-08-2015, 15.19 uur
Door: Roland de Jong

VOGELWAARDE - Op de Provincialeweg bij Vogelwaarde zijn vrijdagavond twee mannen uit Gent aangehouden. Ze worden verdacht van een poging tot inbraak in een tankstation in Zaamslag.

Een getuige zag rond 22.00 uur dat twee mannen zich verdacht gedroegen aan de achterzijde van het bewuste tankstation. De twee gingen er vandoor toen ze de getuige zagen en reden vervolgens weg in een auto met gedoofde lichten. De getuige belde daarop de politie.

Opgeroepen agenten zagen vervolgens het verdachte voertuig over de Provincialeweg rijden. De bestuurder van het voertuig werd aan de kant gezet en nadat bleek dat in het navigatiesysteem het adres van het tankstation in Zaamslag stond, werden zowel de bestuurder als de bijrijder meegenomen naar het bureau.

Beide mannen (18 en 24 jaar oud) konden na het afleggen van een verklaring hun weg weer vervolgen omdat hen vanwege gebrek aan bewijs niets ten laste kon worden gelegd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bumper: (15-8-2015 om 20:33)
ja zonder bewijs, maar ik had toch de sleutel van hun auto afgebroken in het slot, per ongeluk natuurlijk. is ook geen bewijs bij gebrek aan bewijs van opzet, lopend naar Belgiƫ en aangezien ze geregistreerd staan zullen ze voorlopig wel niet terug komen.
wim (15-8-2015 om 18:17)
Bij gebrek aan bewijs gingen zij vrij uit,voor mij onbegrijpelijk als je aan de achterkant van een benzine pompstation staat wat moet je daar nu zoeken als je niet moet tanken, en vervolgens met gedoofde lichten weg rijd en dat s,avonds om ruim 2200 uur dit doet men niet zonder bedoeling maar ja dat kan in ons landje
Cookie-instellingen beheren