Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 57 km

Autobrand Hugo de Grootlaan Middelburg

Toegevoegd: 16-08-2015, 09.08 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In de Hugo de Grootlaan in Middelburg is zondagochtend een personenauto in vlammen opgegaan.

De eigenaresse van de auto had het voertuig rond 07.45 uur geparkeerd toen er plotseling rookontwikkeling zichtbaar werd. De brandweer werd gemeld maar nog voordat die kon arriveren sloegen de vlammen al vanonder de motorkap. De brandweer heeft de auto geblust met hoge druk.

Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto weggesleept. De oorzaak van de brand is een technisch mankement. Het voertuig is total loss.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tdj (17-8-2015 om 01:54)
Helaas weet de importeur al meer dan 10 jaar dat er in deze 307 met 2.0 110pk HDI motor een technische fout zit in de stuurbekrachtiging met kortsluiting en brand als gevolg, zou hier helaas ook wel eens het geval kunnen zijn.
Cookie-instellingen beheren