Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ruit ingeslagen bij ruzie in Vlissingen

Toegevoegd: 16-08-2015, 13.16 uur
De vernielde ruit.
De vernielde ruit.
© Foto: RenĂ© Sijmons
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Afgelopen nacht is van een woning aan de President Rooseveltlaan in Vlissingen een ruit ingeslagen tijdens een ruzie. Twee mannen uit de gemeente Borsele zijn aangehouden.

De verdachten van 20 en 25 jaar maakten zaterdag rond middernacht ruzie bij de voordeur van de bewuste woning. Er werd aanhoudelijk aangebeld en op de deur gebonsd. Ook werden bedreigende woorden geuit richting de bewoner. De 20-jarige verdachte maakte zich zo boos dat hij een raam vernielde. Na de vernieling reed de man samen met zijn 25-jarige maat in een voertuig weg.

Opgeroepen agenten traceerden het tweetal op de Oude Veerhavenweg. Daar konden de twee worden ingerekend. Beide mannen zijn meegenomen naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. De jongste van het stel was volgens de politie duidelijk onder invloed van alcohol.

Een ademanalyse gaf een score van 155 Ugl aan. Hij kreeg daarom, als beginnend bestuurder, een boete van 307 euro. Het incident lijkt volgens de politie terug te voeren te zijn naar ruzie om een meisje. Beide verdachten zitten nog vast.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap (16-8-2015 om 21:37)
In de vroege oudheid - ongeveer 5000 jaar geleden - vochten mannen om een vrouw. Helaas zijn er vandaag de dag blijkbaar nog mensen die 5000 jaar evolutie hebben gemist.
Cookie-instellingen beheren