Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
73 files van totaal 300 km

Man opgepakt wegens huiselijk geweld

Toegevoegd: 17-08-2015, 18.52 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - De politie heeft in de nacht van zondag op maandag een 30-jarige man uit Middelburg aangehouden op verdenking van huiselijk geweld.

De man wordt ervan verdacht die nacht zijn 35-jarige ex-vriendin uit Middelburg te hebben mishandeld. Dat gebeurde in haar woning in de wijk Dauwendaele. De man mocht daar helemaal niet komen, hem was na een eerder incident een gebiedsverbod opgelegd.

De man heeft de nacht in de cel doorgebracht en is vandaag verhoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (18-8-2015 om 06:57)
Arme vriendin om op zon manier mishandeld te worden door je ex vriend terwijl er een gebiedsverbod opgelegd was wees blij dat je met zon figuur niet verder bent gegaan jammer dat hij maar een nacht is opgesloten geweest,ik hoop dat de mishandeling geen gevolg heeft gehad voor u persoonlijk.
Cookie-instellingen beheren