Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
99 files van totaal 352 km

Oplettende getuige betrapt koperdieven

Toegevoegd: 17-08-2015, 18.59 uur
Door: Rolf de Feijter

ZAAMSLAG - Dankzij een oplettende getuige heeft de politie afgelopen nacht twee mensen aangehouden op verdenking van diefstal.

Het gaat om een 27-jarige vrouw en een 19-jarige man, beiden uit Axel. Het tweetal werd rond 05.15 uur betrapt bij een bedrijfspand aan de Reuzenhoek. Vermoedelijk waren ze daar om koper te stelen.

Toen de politie arriveerde, zat de mannelijke verdachte nog op het dak. In de auto van het tweetal lag koper, afkomstig van bliksemafleiders. Beide verdachten zijn meegenomen naar het politiebureau en hebben de nacht in de cel doorgebracht. Zij zijn vandaag verhoord. De politie heeft het koper en diverse stuks gereedschap in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
willem (17-8-2015 om 20:25)
voor het geld hoef je dat niet te stelen de koperprijs is flink gekeldert
Cookie-instellingen beheren