Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw licht gewond door poging straatroof

Toegevoegd: 20-08-2015, 19.35 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - Woensdagavond is een 19-jarige vrouw op De Spinne in Goes slachtoffer geworden van een poging straatroof. Zij raakte daarbij licht gewond. Twee daders gingen er zonder buit vandoor.

Het slachtoffer stond na winkelsluitingstijd, omstreeks 21.15 uur, op straat te praten met een andere vrouw toen twee jongens bij hen kwamen staan en naar de tijd vroegen. Direct daarop probeerde één van de jongens de tas van het slachtoffer uit haar handen te grissen. De vrouw gaf haar tas echter niet uit handen en werd daardoor enkele meters meegesleurd. Vanwege deze onverwachte weerstand gingen de daders er vervolgens zonder buit met een gereedstaande auto vandoor. De vrouw liep door het incident butsen en schrammen op.

De politie verzoekt mensen die getuige zijn geweest of meer informatie hebben contact op te nemen via 0900 8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (21-8-2015 om 06:59)
Het is toch niet meer normaal als je op een avond staat te praten met een andere vrouw en twee jongens de tijd vroegen en onmiddellijk de tas van die vrouw af te pakken maar de tas niet los te laten verdwenen die gasten,mevrouw beterschap met het opgelopen letsel
@Adje (20-8-2015 om 21:27)
Een uitgebreide omschrijving helpt dan nog beterderder..
Adje (20-8-2015 om 20:11)
Goed gedaan mevrouw.Misschien en korte beschrijving van de daders kan wel helpen met het oplossen van deze zaak. ]
Cookie-instellingen beheren