Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
37 files van totaal 122 km

Geen treinverkeer door koperdiefstal

Toegevoegd: 21-08-2015, 09.11 uur
Door: Rolf de Feijter

ARNEMUIDEN - Koperdieven hebben er voor gezorgd dat er vanmorgen geen treinen rijden tussen Vlissingen en Roosendaal.

De koperdiefstal werd afgelopen nacht ontdekt bij het opstarten van het treinnetwerk. Volgens een woordvoerder van Prorail zijn er over 'flinke afstand' kabels gestolen langs het spoor. De diefstal zorgt voor grote vertragingen.

De NS heeft bussen ingezet en reizigers moeten rekening houden met een uur extra reistijd.
 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jose (21-8-2015 om 23:34)
Peet, je schrijft onzin. Ook mensen zonder vaste woon of verblijfplaats komen in het huis van bewaring als ze iets strafbaars hebben gedaan. Na veroordeling "verhuizen" ze naar een gevangenis.
Johanna (21-8-2015 om 13:42)
Steeds vraag je je af...wat bezield degene om anderen te duperen.... Vele mensen zijn aangewezen op dit openbaar vervoer.. Deze persoon en familie w.s. Niet!!!
SlowRider (21-8-2015 om 12:59)
Ze moeten de bovenkabels eens doorlussen naar de koperkabels, dan is het probleem zeer snel verholpen denk ik.
Cerebrus (21-8-2015 om 12:53)
Het probleem is dat ze het kunnen verkopen. Zo'n metaalhandelaar ziet heus wel waar dat koper vandaan komt, maar koopt het toch. Dat maakt hem nog veel crimineler dan degene die het steelt.
Peet (21-8-2015 om 12:02)
Lang leve vrije grenzen.. Ze zijn al vaker gepakt die oost-europeanen..Leuk he iedereen maar grens binnen laten.. Bij mijn baas zijn ze op heterdaad betrapt met aluminium stelen.. 3 maanden later waren dezelfde mensen weer gepakt.. Geen grapje, ze worden grens over gezet want gevangenis kan niet want geen vaste woonplaats dus 1 dag later zitt'n ze weer hier of in Duitsland.. Goed gedaan van onze 'pinokkio' in Den haag
Alfons (21-8-2015 om 12:01)
Tja als er geen straffen op staan en ook niet gegeven zal de trein wel vaker stil komen te staan. De brave burger is weer de dupe door slecht recht systeem.
Cookie-instellingen beheren