Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man twee keer mishandeld in Goes

Toegevoegd: 23-08-2015, 10.55 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - Een 23-jarige man uit Goes is in de nacht van vrijdag op zaterdag in een horecagelegenheid aan de Oude Vismarkt met een glas op zijn hoofd geslagen. Daarbij liep hij snijwonden op. Toen hij kort na de mishandeling aangifte wilde gaan doen op het politiebureau aan de Valckeslotlaan werd hij op de Oostsingel opnieuw door dezelfde daders geslagen.

Het slachtoffer werd rond 03.45 uur bewerkt met een glas door de twee plaatsgenoten (19 en 22 jaar oud). Vervolgens ging de man richting het politiebureau om aangifte te doen. Onderweg daar naartoe werd hij opnieuw door hen mishandeld.

De 22-jarige verdachte is kort na het incident aangehouden. De 19-jarige verdachte is zaterdagmiddag buiten heterdaad opgepakt. Het tweetal is na verhoor vrijgelaten. De politie onderzoekt de zaak.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cerebrus (25-8-2015 om 07:50)
Tot 2 keer toe iemand molesteren en vervolgens fluitend weglopen. Dat kan alleen in Nederland.
Cookie-instellingen beheren