Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
119 files van totaal 409 km

Man heeft gestolen fietsen in gestolen auto

Toegevoegd: 28-08-2015, 16.08 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Donderdagmiddag is in Middelburg een 26-jarige man uit Kaunas (Litouwen) aangehouden nadat in zijn bedrijfsbus twee gestolen fietsen zijn aangetroffen.
 
De man werd opgepakt nadat de politiemeldkamer was getipt over twee personen die opvallend veel belangstelling hadden voor fietsen die geparkeerd stonden bij de parkeerplaats aan de
op de Segeerssingel, achter het NS-station.

De politie ging ter plekke maar trof de verdachten niet meer aan. Wel zagen zij kort daarop één van de verdachten in een bedrijfswagen met Belgische kentekenplaat op de Kruitmolenlaan staan. Toen hem werd gevraagd om de laadruimte van zijn voertuig te openen brak de sleutel af.

Via het doorkijkraampje in de bestuurderscabine zagen de agenten echter twee fietsen in de laadruimte liggen zonder sleutel in de sloten. Reden genoeg om de man voor nader verhoor aan te houden. 
De verdachte bekende dat hij de fietsen in Zierikzee had gestolen.

Inmiddels zijn de rechtmatige eigenaren van de tweewielers achterhaald. Ook de bedrijfswagen bleek gestolen te zijn. De man is inverzekeringgesteld en zit nog vast voor nader onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ger (29-8-2015 om 09:16)
geweldig dat Europa 1 en steeds meer goedkope arbeids-krachten die je gehele systeem ondermijnen. waar gaat het toch naar toe in de NL...
jan (29-8-2015 om 08:04)
In Nederland mag je niets zeggen over oostblokkers,dat is discriminatie. Het is wel opvallend dat ze altijd genoemd worden bij oplichting en diefstal
Cookie-instellingen beheren