Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
49 files van totaal 176 km

Tweede verdachte steekpartij Goes opgepakt

Toegevoegd: 02-09-2015, 16.11 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - Vanmorgen is een tweede verdachte aangehouden voor het steekincident op de Grote Markt afgelopen weekend. Het gaat om een 19-jarige jongen uit Goes.

In de nacht van zaterdag op zondag werden een jongen en een meisje uit Yerseke met een mes gestoken nadat zij samen met nog twee jongens op een groep agressieve jonge mannen waren gestuit. Kort daarop werd een 16-jarige jongen als verdachte aangehouden.

Uit camerabeelden bleek echter dat niet de 16-jarige heeft gestoken, maar dat de vandaag aangehouden verdachte daarin een rol heeft gespeeld. Het onderzoek is nog in volle gang. De verwachting is dat er nog meer aanhoudingen zullen volgen.

Zie ook:
Jongen (16) steekt twee personen met mes  (30-08-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Remco (4-9-2015 om 08:28)
Deze groep moeten ze tot op het laatste mannetje uit elkaar halen want een groep van dit formaat wat s'nachts door de straten zwalkt is voor iedereen een bedreiging.
Opoe (3-9-2015 om 19:10)
tegen zulke grote groepen wilden kan niemand op
Nietnormaal (3-9-2015 om 12:31)
hij is onterecht vast gezet, had niets met die volgends hansje "stoere" groep te maken hij liep een uitgaans gelegenheid uit en werd in de boeien geslagen.. rare mensen altijd met stomme vooroordelen !
chuckles (3-9-2015 om 10:29)
en waarom zou dat niet normaal zijn dan, hij is (was) verdacht!
Franky (3-9-2015 om 08:56)
@ Niet normaal Weet je wat niet normaal is, dat een jongen van 16 jaar oud om kwart voor 4 s'nachts nog op straat loopt, kind hoort op bed te liggen. Onterecht, hoe weet jij dat nou, volgens mij is hij gewoonweg nog steeds verdachte in de zaak hoor. Wel eens van openlijke geweldpleging / mishandeling gehoord? Al heeft ie niet gestoken, kan goed dat hij deze feiten alsnog aan zijn broek krijgt. Vanwege dit soort tuig gaan sommige mensen niet eens meer op stap. Vergeet niet dat door zo'n voorval slachtoffers een ontzettende trauma (bijv. PTSS) aan kunnen overhouden. Ik hoop dat het met de slachtoffers goed gaat en met de daadwerkelijke dader ontzettend slecht.
Wel normaal (3-9-2015 om 07:20)
Niet normaal dat de maten van die 16 jarige, die niks op straat te zoeken heeft om half 4, hem 2 dagen in de cel laten zitten!
Cookie-instellingen beheren