Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt getuigen verkeersruzie N57

Toegevoegd: 04-09-2015, 14.39 uur
Door: Rolf de Feijter

SEROOSKERKE (S) - De politie is op zoek naar weggebruikers die woensdag getuige waren van een bedreiging op de N57.

Het incident gebeurde tussen 12.00 en 12.30 uur op de N57. De bestuurder (48) van een witte Fiat  bedrijfsauto werd bij de verkeerslichten bij de kruising Schelphoek belaagd door een medeweggebruiker in een zilvergrijze Toyota Landcruiser. Vermoedelijk was daar een verkeersirritatie aan voorafgegaan. De belager zette zijn auto voor de auto van de aangever en stapte uit.

Door het geopende raam probeerde de verdachte het slachtoffer meerdere keren te slaan. Die kon de klappen ontwijken. Ook werden er bedreigingen geuit. Eén klap ging mis en belandde op de deurstijl van de witte Fiat, waardoor schade ontstond.


De 48-jarige man uit Kloetinge deed aangifte van deze bedreiging. Van de verdachte is bekend dat het om een dertiger ging van ongeveer 1,80 meter lang. Hij had een kaal hoofd en droeg een blauw shirt. De man reed in een zilvergrijze Toyota Landcruiser. Volgens de aangever waren diverse andere weggebruikers getuige van de gebeurtenissen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Alfons (4-9-2015 om 17:49)
Nou busjes zijn vaak heel brutaal en doen soms maar wat. Rijden meestal veel te hard. Ik kijk altijd heel goed uit wat ze doen. Wegmisbruikers.
Cerebrus (4-9-2015 om 17:41)
En dan geen kenteken?
kale (4-9-2015 om 16:33)
er lopen en rijden veel agressieve mensen rond ,het ging zeker niet snel genoeg? er is weinig respect meer voor elkaar en leeftijd maakt ook niet meer uit oudere mensen zijn steeds vaker de dupe van dit soort mensen. jammer.
Cookie-instellingen beheren