Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man twee keer mishandeld in eigen huis

Toegevoegd: 05-09-2015, 12.11 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Een 25-jarige man uit Middelburg werd vrijdagavond in zijn eigen huis in de Middelburgse wijk Dauwendaele mishandeld nadat zijn belager de woning binnendrong. Verdachten en aangever zijn bekenden van elkaar. De politie rekende de 35-jarige verdachte in.

De verdachte drong rond 22.15 uur de woning binnen door een openstaande deur en gaf de bewoner een aantal klappen. De dader vertrok om even later weer terug te komen. Dit keer sloeg hij een ruit kapot om binnen te komen. De 25-jarige bewoner werd vervolgens een aantal keren met een stok geslagen. Daarna ging de verdachte er opnieuw vandoor.


Het slachtoffer deed aangifte. De identiteit van de geweldpleger was bekend. De politie kon hem dus vrij snel achterhalen en inrekenen. Hij zit vast op verdenking van mishandeling, vernieling en huisvredebreuk. Over het motief is nog niets bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
nn (7-9-2015 om 12:42)
Sterkte voor de persoon
van stoffelen (5-9-2015 om 12:33)
Was niet 1 persoon,ze waren met meerdere,zal met softdrugs te maken hebben,,,,,,,
Cookie-instellingen beheren