Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
78 files van totaal 282 km

Inbrekers stelen twintig E-bikes in Seroos

Toegevoegd: 05-09-2015, 13.15 uur
Door: Rolf de Feijter

SEROOSKERKE (W) - Bij een rijwielhandel in Serooskerke (W) werden afgelopen nacht circa twintig nieuwe elektrische fietsen gestolen. De politie heeft de zaak in onderzoek.

De inbraak werd zaterdagochtend 08.00 uur ontdekt. De daders hadden het slot van de voordeur van de rijwielshop aan de Noordweg geforceerd. Het is op dit moment nog onduidelijk hoe de inbrekers de buit hebben vervoerd.

De politie heeft een aangifte opgenomen en is gestart met een uitgebreid buurtonderzoek. Bent u getuige geweest of heeft u andere relevante informatie over deze inbraak? Bel dan 0900-8844. Tips kunnen ook anoniem worden doorgegeven via 0800-7000.

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
axel (9-9-2015 om 13:35)
de oostblokkers komen niet alleen om appels te plukken is ieder jaar hetzefde
Keetje (8-9-2015 om 07:42)
Misschien een "collega" uit Litouwen die op 28 augustus 2 fietsen in Zierikzee heeft gestolen en opgeladen heeft in een GESTOLEN bestelauto met Belgisch kenteken???? Zou zomaar kunnen. Die gasten zitten overal en als ze nog maar even in Nederland zijn dan weten ze al waar ze alles GRATIS kunnen halen
K.J.Adriaanse (8-9-2015 om 06:24)
"Nederland het land van Criminelen en uitkeringen ." Onzin, de criminaliteit daalt al jaren, en is niet meer van dan in andere vergelijkbare landen. Deze diefstal is wel bizar, omdat het best een klus is om zo veel fietsen in te laden. Het moet wel een vrachtwagen geweest zijn of een forse bestelbus
Nelis Jan (7-9-2015 om 14:22)
Dit is een verschrikking, dan werk je hard. Zet de nieuwste modellen in je winkel, en de wordt het even gestolen. Misschien is deze voorraad wel (deels) met geleend geld aangeschaft. Daarna heb je slapeloze nachten, want als een zo groot bedrag wordt weggenomen, dan is het "bijna" een aanmoediging om het nog eens te proberen. Je praat toch al gauw over een bedrag tussen € 20.000 en € 30.000. Ik hoop dat ze weer teruggevonden worden. Recherche, succes!
un egte zeeuw (7-9-2015 om 06:58)
De afvoer van 20 E fietsen moeilijk is het niet hoor, ze worden gewoon in een buitenlandse vracht auto afgevoerd, Nederland het land waar misdaad loont . Nederland het land van Criminelen en uitkeringen .
tonny (6-9-2015 om 11:06)
zie je nou wel wat er gebeurd sinds het polilie bureau gesloten is in serooskerke (w). 1--wietkwekerij 2--inbraak in een woning 3--20 fietsen gestolen wat volgt er nog meer. toen het politie bureau er nog was hoorde je er weinig van. en dit in een korte periode van ++ 1a2 maanden dus het politie bureau moet terug komen.
Cookie-instellingen beheren