Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
89 files van totaal 362 km

Kind gewond bij kettingbotsing N59

Toegevoegd: 09-09-2015, 17.17 uur
Door: Roland de Jong

OOSTERLAND - Op de N59 bij Oosterland heeft zich woensdagmiddag een kettingbotsing voorgedaan. Een kind raakte lichtgewond.

Het verkeersongeval gebeurde rond 15.15 uur. Volgens de politie waren bij de botsing vier voertuigen betrokken. Eén van de auto's raakte total loss. De ambulancedienst heeft de betrokkenen onderzocht en één van hen, een kind, bleek lichtgewond te zijn geraakt. Volgens de politie hoefde het slachtoffertje echter niet te worden afgevoerd naar het ziekenhuis.

Ook eerder vandaag had het verkeer hinder van een incident op de N59. Een vrachtwagen was bij Nieuwerkerk met pech komen te staan. De trekker met oplegger moest door Kuzee worden weggesleept.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren