Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 23 km

Echtpaar mishandeld door groep jongeren

Toegevoegd: 14-09-2015, 13.52 uur
Door: Rolf de Feijter

KOUDEKERKE - Zondagmorgen vroeg zijn op de Strandweg bij Koudekerke een man en een vrouw door diverse jongens en meisjes geslagen en geschopt. Vooral de vrouw is hierbij gewond geraakt.

Het incident gebeurde rond 02.30 uur. Het echtpaar woont in de buurt van de parkeerplaats aan de Strandweg. Na middernacht werd door een groep van ongeveer tien tot vijftien jongeren in de buurt van deze parkeerplaats overlast veroorzaakt. De bewoonster ging naar de groep toe en vroeg tevergeefs of de jongeren weg wilden gaan.

Daarna liep het uit de hand. De bewoner was ondertussen ook naar buiten gekomen. Eén van de jongens gooide een fiets naar hem toe. De vrouw werd aan haar haren getrokken, waarbij ze op de grond viel. Daarna werd vooral de vrouw geslagen en geschopt. Ook de man werd aangevallen.

Terwijl de geweldplegingen plaatsvonden, kwam een 17-jarige jongeman uit Vlissingen voorbij. Hij zag dat de vrouw op de grond lag en geslagen en geschopt werd. De jongeman hielp de vrouw, waarbij hij zelf ook nog enkele klappen en schoppen kreeg. Hierop vertrok de groep.

De vrouw liep diverse verwondingen aan haar lichaam op. Een GGD-arts heeft haar onderzocht. Zondagochtend hebben de vrouw en de man op het politiebureau in Vlissingen aangifte gedaan.

De politie stelt een onderzoek in naar deze laffe geweldpleging. Mensen die informatie over dit incident hebben of er zelf bij betrokken waren kunnen zich melden via 0900-8844. of op het politiebureau in Vlissingen aan de Breestraat 15.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lukas (18-9-2015 om 17:21)
De aso's nemen Nederland over, ze moeten gewoon een pak rammel krijgen in plaats van een aai over hun bolletje en niet meer doen. Bah!
Leon (18-9-2015 om 17:17)
Deze jongen verdiend een pluim en de jongeren moeten voor de kosten opdraaien
edith (17-9-2015 om 23:16)
Aan de ene kant mag je als ouder een kind geen klap voor zn kop meer geven moet een agent heel voorzichtig te werk gaan ( denk aan jongen rennend naast motoragent) en op school moet je als leraar ook voorzichtig zijn anders staat er een boze ouder aan je bureau. Respect voor elkaar is gewoon ver te zoeken maar dat is niet alleen bij de jeugd.........kijk wat er gebeurt in de supermarkt als er een extra kassa open gaat.
datdanweerwel (16-9-2015 om 17:34)
Beste Kim, Diep respectvoor die jongen? Uh is het niet je burgerplicht iemand te helpen in nood en gewoon respect te tonen? Dat het tegenwoordig uniek is dat er iemnad helpt is dat niet erg? Voor de rest een laffe daad van het groepje dat ook alleen dit durft als ze met groepje zijn. KANSLOOS!!!!!
Kim (15-9-2015 om 13:35)
Dikke pluim en diep respect voor de 17 jarige jongen die daar het lef heeft om in zn eentje van zijn fiets te stappen om hulp aan te bieden!!!
Ger (15-9-2015 om 10:26)
Geen woorden voor! Les:eerst foto's nemen, goede beschrijving noteren en dan pas erop af. Hoop dat i deze groep een keer tegen het lijf loop: dan kunnen zij in ieder geval jaren niet meer hun beentjes gebruiken. Weg van deze wereld zulk tuig.
Cookie-instellingen beheren