Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 23 km

Vrouw zonder rijbewijs aangehouden

Toegevoegd: 17-09-2015, 11.07 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Een 49-jarige bestuurster uit de gemeente Middelburg is dinsdag bekeurd voor het rijden terwijl haar door de rechter de rijbevoegdheid was ontzegd.


Ze kreeg direct een een dagvaarding uitgereikt om binnenkort voor de rechter te verschijnen. Bij een eventueel volgende keer zal ook haar auto in beslag genomen worden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erik (18-9-2015 om 09:32)
Wat oordelen en veroordelen we allemaal weer! Laat ik voorop stellen dat ik het NIET goed praat of keur wat deze mevrouw heeft gedaan. Het is volgens de wet (en terecht) NIET toegestaan om zonder rijbewijs een motorvoertuig te besturen, alleen weten jullie niet waarom het rijbewijs is ingenomen. Dit kan zijn door een forse snelheidsovertreding of een keer overmatig alcohol gebruik...betekent dit dan automatisch dat iemand geen voertuigbeheersing heeft of bezit? Mensen met geldig rijbewijs halen ook de vreemdste stunten uit / veroorzaken ongelukken (ja, het zal je vader, moeder...). Nogmaals...ik keur het NIET goed en wettelijk gezien is het een misdrijf!
Whitefangh (18-9-2015 om 03:05)
Ik vind ook dat men de auto nu al in beslag had moeten nemen! Je zal maar door zo'n recidivist aangereden worden!
Wee (17-9-2015 om 21:36)
Er gebeuren ergere dingen op deze wereld dan iemand die wel kan rijden maar dat niet mag. Ze neemt er zelf wel een aanzienlijk risico mee. Maar niet overdrijven mensen. Hij die zonder zonde is, werpt de eerste steen.
wim Faasse (17-9-2015 om 19:42)
Nee met zulke mensen geen pardon onmiddellijk auto in beslag nemen
Panda (17-9-2015 om 13:26)
auto in beslag nemen als ze het weer doet ???? dat hadden ze nu gelijk moeten doen. Als je zo Asociaal ben om zonder rijbewijs te rijden, doet ze het volgen de keer weer. Moet ze eerst iemand dood rijden??? Het zal je vader, moeder of kind maar wezen
zeeuw (17-9-2015 om 12:25)
dat hadden ze gelijk moeten doen
Cookie-instellingen beheren