Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 20 km

OM wil veelpleger de cel in

Toegevoegd: 25-09-2015, 00.42 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Als het aan officier van justitie G. van der Hofstede ligt, verdwijnt de 47-jarige Vlissinger J. K. voor dertig maanden achter de tralies, mag hij anderhalf jaar niet meer op of in een gemotoriseerd voertuig rijden, mag hij drie jaar lang geen contact hebben met zijn ex-vriendin of haar moeder en moet hij een schadevergoeding van 1187 euro betalen.


K. die grotendeels heeft bekend, wordt ervan verdacht vorig jaar diverse keren via via zijn ex-vriendin te hebben bedreigd. Ook (weer via via) zou hij haar moeder hebben bedreigd en mishandelde hij een plaatsgenoot. Een politieagent werd eveneens bedreigd en een fiets, die hij alleen maar door hem zou zijn teruggehaald, werd door het Openbaar Ministerie gezien als diefstal.

Het weigeren van de bloedproef en het rijden op een scooter terwijl zijn rijbewijs was ingevorderd, resulteerde in de eis van 18 maanden niet rijden. Volgens K,. waren (bijna) alle feiten begaan uit woede, frustratie en verdriet om dat zijn relatie was stukgelopen. K. staat bekend als een veelpleger. Dankzij een Belgische veroordeling is hij daar tot 2022 niet meer welkom.

De uitspraak is op 8 oktober.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren