Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
44 files van totaal 168 km

Aquaduct N57 gestremd na zandspoor

Toegevoegd: 25-09-2015, 00.42 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Een zandspoor op de N57 onder het aquaduct in Middelburg heeft donderdagavond voor verkeersoverlast gezorgd.


Een aanhanger was door onbekende oorzaak zijn lading zand verloren. Over een lengte van ongeveer 30 meter lag een spoor van zand. Het aquaduct was geruime tijd afgesloten in verband met de opruimwerkzaamheden.

Het zand is uiteindelijk opgeruimd met behulp van twee zoabreinigers. Het is niet bekend of de bestuurder van de auto met de aanhangwagen gewond is geraakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mark (26-9-2015 om 11:19)
Getuige, wat denk je zelf na een klapband met het inrijden van het aquaduct? Jij zou geheel relaxed handelen? Lijkt mij niet gek dat je probeert daar door te komen. Maar gelukkig hebben we zeer oplettende mensen met verstand van zaken. Ik zou je aanbevelen om een baan als buitengewoon opsporingsambtenaar te nemen, gaat je goed af.
Getuige (25-9-2015 om 08:14)
Ik neem aan dat meneer wel voor de kosten opdraaid? Aangezien niet bekend is of hij gewond is vraag ik me af of de dader wel bekend is. Ik heb het hem zien klooien met de aanhanger (leek alsof hij geschaard was). Donkerblauwe/paase audi, denk een A4 station van een jaar of 8 oud. Ook een Seat Ibiza grijs zonder kentekenplaat achter stond erbij met een mevrouw erin.
Cookie-instellingen beheren